yasuragi

yasuragi hasseludden2 yasuragi hasseludden3 yasuragi hasseludden5 yasuragi hasseludden6i torsdags klockan 16.00 tog jag och johan semester i ett dygn.

dagen efter det stora snöovädret och vi fått kvitto på att världen vänts uppochner tog vi oss ut i virrvarret. tog en buss mot hasseludden och fångade snöflingor på mina mormorärvda (och favorit-) vantar i väntan på bussbytet. pulsade genom snön och uppbyggda röda träbågar.

yasuragi hasseludden7 yasuragi hasseludden8 yasuragi hasseludden9 yasuragi hasseludden10 yasuragi hasseludden11 yasuragi hasseludden13 yasuragi hasseludden16 yasuragi hasseludden18vi checkade in på yasuragi och installerade oss i vårt låga rum med storslagen utsikt speciellt ut i snövirvlande skymning.

efter badande bastande och tvagande så tog vi helt trötta och mosiga varsin drink i baren och åt middag iklädda våra yukatas. så himla skönt när någon annan bestämmer vad en ska ha på sig och alla bär samma.

yasuragi hasseludden26yasuragi hasseludden19 yasuragi hasseludden20 yasuragi hasseludden21 yasuragi hasseludden23yasuragi hasseludden22 yasuragi hasseludden24 morgonen därpå vaknade vi i fina rummet och gick och åt *ljuvlig* hotellfrukost. kolla fint att väggarna i rummet var av samma nyans som j’s ögon.

yasuragi hasseludden27 yasuragi hasseludden28 yasuragi hasseludden29 yasuragi hasseludden30 yasuragi hasseludden31 yasuragi hasseludden32 yasuragi hasseludden33 yasuragi hasseludden34 yasuragi hasseludden35yasuragi hasseludden37yasuragi hasseludden38 yasuragi hasseludden36och så spenderade vi mest dagen med att basta/tvaga/bada utomhus i varma pooler. simma några vändor ligga och vaggas i relaxstolar kanske läsa lite sticka lite och så vidare med en paus för sushilunch och en liten öl med fin burk.

finaste lilla minisemestern japp

 

 

 • Fanny

  Hej fina Sara! Tack för en fin blogg.

  Vilket paket bokade ni till Yasuragi?
  Så pepp på att åka dit!

  • Sara Edström

   hej Fanny!! göre! det är dyrt men värt det speciellt om en får i present som jag fick HEHE. kolla kommentarsfältet här så svarade jag en julia här ovan! kram

 • Amanda

  mmmmm, vill så gärna åka dit. + så fina bilder sara. älskar ljuset.

 • Malin

  ååh ser alldeles himmelskt ut! blir verkligen lockad att köpa ett paket åt killen och mig.

  och!! i många av dina och floras bcb-inlägg så framgår det att du är groggmaestron i gänget. tycker alltid att dina drinkar ser så himla goda ut! har du lust att göra ett receptinlägg nån gång kanske? 🙂 ska ha en liten tillställning på nyår och söker efter fina tilltugg & välkomstdrinkar att bjuda på. tack så mkt på förhand! <3

 • chrissy

  så fint!!! och jag vill också läsa ett groggreceptinlägg signerat sara pga du gör de godaste dranky dranks som finns i UNIVERSUM!

 • Mariell

  Herregud så vakkert!!! Treat yo self

 • Julia

  Åh, orkar du hjälpa mig Sara? Jag tänkte köpa ett sånt här spapaket till min kille i julklapp när vi ändå skall upp till Stockholm.
  Vilket av paketen köpte ni? Tog ni några tillval, samt när checkade ni in och ut? Hade tänkt ta TOKYO-paketet nämligen, men blev osäker plötsligt på hur rummet var, samt om det kändes stressigt att checka in 16, och checka ut 12:00 redan.

  (Om du inte vill svara här, så kanske du kan maila mig? Bara om du hinner och orkar!)

  • Sara Edström

   HEJ! avundsjuk på din kille. kan intyga att det är en perfekt present. <3 vi hade också Tokyo med japanskt rum (superiorrum tror jag det hette) + sen utcheckning! det var supernice att ha sen utcheckning, blev som att ha två dagar i spat ist för en.

   • Julia

    Tack!! Tror inte jag har råd med superiorrummet, men sen utcheckning låter faktiskt värt!! Åh skall bli så mysigt.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *