mina blogginlägg den 5 december: varje år sedan 2007

i dag är det nostalgimåndag här på bloggen! jag upptäckte att jag hade blogginlägg från den 5 december varje år de senaste 8 åren (kanske längre än så men dessa bloggar är tyvärr raderade…). & nu nio år på raken i och med detta inlägg! herre-gud. det är ganska knäppt. tänker att det är så konstigt att jag kan se tillbaka NIO år i mitt liv? det är ju ändå typ mer än hälften av vad jag levt känns det som innan jag kommer på att det var fem år sen jag var arton.

hur som helst! jag tänker att det kanske kan var roligt att titta för jag själv blev så inspirerad av mariells inlägg på samma tema. de första åren kommer i form av screenshots så jag hoppas det inte blir allt för knasigt och går att hänga med ändå.

vi börjar 5 december 2007 dvs en fjortonårig mig själv! lite cringe bara men whatev.

 

5 december 2007

såhär såg min bloggheader ut på den bloggen:1

och nedan följer ett inlägg från den dagen. jag gick i sjuan och jennifer var min bästis som jag hängde med i ur och skur varje dag. hon verkade också blogga vid den tiden eftersom jag snodde listkonceptet av na:

2

kul lista ; ) kanske gör om den ; ) tack för blogginspo 14-åriga sara ; )

 

den 5 december 2008

gick jag och såg twilight med sophie och tog en selfi uppochner. dagen efter skrev jag ett blogginlägg om hur mycket jag älskade den… filmen alltså…. HEHE.

hei_229853533

 

5 december 2009

här hade jag börjat i gymnasiet och var kanske lite mer klurig och mindre töntig (tyckte jag nog själv).  jag bloggade hela tre gånger denna dag dessutom. såhär såg min bloggheader ut så ni kommer i stämning:

4

min bloggstil på den tiden var mer av konceptet en bild + en rad text gärna med engelsk rubrik. och gärna massa inlägg om dagen. bifogat nedan.

5 6 7

5 december 2010

tycktes jag fortsätta på samma bloggtema dvs fåordigt med engelska rubriker. det var den första december jag var tillsammans med johan och vi hade visst inte setts på fem nätter av en eller annan anledning. var tonårsmelankolisk som en ju är och jobbiga saker i livet var t ex fysikprov.

8

9bonus: länken till musik i detta inlägg är breath owl breaths album ghost glacier

10

5 december 2011

här var jag aderton år fyllda & hade jag bytt blogg till wilderness istället! såhär såg min header ut där & då:

11

och i ett blogginlägg med rubriken »tre från helgen v48« fanns dessa tre foton.

6_177916018 9_177916087 10_177915964
hade väl antagligen varit på bio eller något med de här darlingsarna med tanke på att det är utanför en godisbutik vid sergels torg.

samma dag kom även inlägget nedan. åh att lilla fysik- och matteångestiga sara ändå var så klok. hur världsliga sådana där prov är i det långa livet.

12
helt rätt att äta lussebullar istället.

 

5 december 2012

den här terminen pluggade jag franska på SU och jag följde någon slags adventskalender i bloggformat och bloggade med en bild från sommaren.

13

5 december 2013

det var de allra första dagarna efter jag flyttat hemifrån och ihop med jorpen. vad fint och pirrigt allt var den här tiden. jag jobbade som elevassistent och på fritids på en lågstadieskola om dagarna.

just den här dagen bloggade jag om den första frukosten och middagen hemma hos oss. & alice var vår första gäst. <3 tänk att ralf inte ens var en liten cell i hennes mage än och nu är han 2 år! hur kan tiden gå så fort

 

5 december 2014


den femte december för två år sen bloggade jag om min nya plånbok (som jag fortfarande använder varje dag och älskar). tycker den är så symboliskt fin för det var min första höst på berghs och anledningen till att jag köpte den var att jag och sofia gjort och vunnit vårt första jobb tillsammans. vi jobbade med en frivillig kundbrief som gick ut på att göra en ny grafisk profil till ett projektledarrelaterat företag och vann och för pengarna för jobbet hade vi bestämt att gå och köpa någonting alldeles särskilt fint och dyrt som en annars inte kan köpa när en är student. så vi gick till nitty gritty och hon köpte en fin ullkepa och jag en prickig plånka.

 

5 december 2015

och så! förra året! då bloggade jag om min och j’s adventskalender och att jag skulle börjat praktiken på bankerwessel men att det blev uppskjutet.

och i år är det ju ganska på pricken lika. skillnaden är att nu är jag inte praktikant där längre för nu jobbar jag ju där. och kalendern är ganska lika men mer färgglad i år. ganska lustigt ändå!

 

5 december 2016

och i dag! i dag bloggar jag ju det här inlägget så att infoga det nu när ni precis tagit er igenom hela vore kanske bara för mycket! puss nu äre slut!!!

 

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *