ante en söndag

i söndags vaknade jag upp bredvid andrea och vi åkte till hornstull för frukostbio på bio rio.

vi fick kaffe och soyghurt och macka och äppleklyftor. filmmässigt var det guldbaggetema och vi fick först se kortfilmen baby och sen jätten. jätten alltså vilken oerhört gripande film. ni borde verkligen se den. så ont realistiska scener ackompanjerat av äventyrsmusik och uppblandat med scener av fantastiska landskap. läs om den och se den.

efteråt promenerade vi i tunga luften längs med hornsgatan. gick vi i lite butiker klämde på böcker på myrorna och jag köpte ett randigt kuddfodral på afro art. så tittade vi på blommor och gick i terapeutiskt syfte ut mot katarinahissen. andrea skulle få utmana sin svindel. en armlängds avstånd. sen hängde vi hemma hos oss resten av eftermiddagen och kvällen. fikade med mina föräldrar som kom förbi och åt thaihämtmat till middag. det var en fin dag.

i dag är det fredag vilket ni såklart vet. jag med. och jag vet att jag ska träffa andrea i kväll också. vilken grej. vad jag inte vet är var den här veckan tog vägen?! nåväl. KRAM ha en fin dag

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *