foton från den senaste veckan

god kväll!

hoppas ni haft en fin helg. det har jag. lugn och fin lugn och fin. jag har några foton från min telefon från veckan om ni vill se?

 

t ex från i tisdags morse då jag inledde dagen med en frukostdate med sofian. det är som att äta efterrätt till frukost att äta på pom & flora.

en morgon var det svinfint ljus på vägen till jobbe

en annan dag gjorde jag egen kokosmjölk av en kokosnöt och fick massa kokosflingor över av det = kokostoppar! inte så fina kanske men väldigt goda.

 såhär har jag varit: trött & glad. just här hade jag precis läst nya hall of femmes-boken i ett svep efter att jag och ida varit på releasen för den nya boken om barbara stauffacher solomon (ni kanske minns att jag bloggade om kickstartern till den?). superinspirerande!

i torsdags så tog jag en fika med nille! och drack kaffe för sent så jag inte kunde somna sen. ändå värt det fint å ses å catcha up

i fredags kom ante hem till oss på middag och vi åt tacos med svarta bönor och avokadosallad.

jag har pussat på johan.

i går var jag i hökarängen på semla och sprit hos min kollega simon som har fyllt år. trevligt & gott med semla & fint med alla neonskyltar i hökarängens centrum

sista bilden kanske känns märklig en bild på en vänd tv. men på vår apple tv så kommer det upp skärmsläckare med drönarfilmer i slow motion efter ett tag. de är så jävla fina i bland! t ex i dag när en fick långsamt åka över en flygplats och alla små plan var som leksaker och landningsbanornas markeringar blev fina grafiska former. så det ville jag spara.

& det var det för nu. vi hörs & ses. kramen

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *