den här lördagen!

veganlivet går fint! glömde av mig lite och råkade äta cheez balls och smaka lite sourcream onion-chips men tänker att det är sådana casualties som en får räkna med såhär i början. men i morse glömde jag inte av nej då blev det pangbrunch.

engelsk-ish!

scrambled tofu gjorde jag genom att smula tofu och steka i olja med lite vitlökspulver gurkmeja för färg och lite umamibuljong. sen hade jag i lite ikaffe i taget medan jag rörde. + salt & peppar! egentligen ska en ha i bjäst och svartsalt för äggsmaken men varken jag eller vår närmsta mataffär hade det hemma (och längre än så orkar en inte gå en lördagsmorgon för mat). nästa gång!

svampen och tomaten gjorde jag i ugnen i en oljig form och röstin är bara riven potatis och lök och salt och peppar stekt tills knaprig. + heinz baked beans & johans hembakta surdegsformbröd mmmmm

vad ska en nu ägna den här lördagen åt? kanske gå en bit kanske köpa en blomma kanske äta en bit. kanske fota det nya vardagsrumsbordet nu när det är ljust och härligt så jag kan visa ordentligt? vi får väl se. ha en fin dag ni puss

  • Julia

    Det ser supergott ut! Så kul också med sista stycket, jag satt just och funderade över vad jag skulle göra idag och min plan löd hittills: fota mitt nya vardagsrumsbord, köpa lite tulpaner, ta en promenad, äta något gott och dammsuga. Typ exakt samma?! Måste helt enkelt vara de ultimata lördagsaktiviteterna.

  • Beatrice

    Det ser fantastiskt ut! Är så skeptisk ibland till vegansk matlagning när man försöker återskapa andra grejer, men detta låter ju super! Min lördag bestod av typ samma grejer, tog en promenad, handlade en vas på 2-hand och fotade den, åt lite och fick med mig tulpaner hem, fint!

  • amanda

    använde du ”fast” eller silestofu?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *