”sometimes I feel useless but then I remember I breathe out carbon dioxide for plants”

sara tipsar!

· titta på the crown (finns på netflix). sträckkollade downtown abbey förrförra julen och nu har jag & johan hittat en liknande serie att plöja. dvs ett långsamt kostymdrama med dramatisk musik där det egentligen inte händer så jättemycket. men det är ju så spännande att titta på *societetsfolk* tycker jag. det handlar om när queen elizabeth får tronen i england i slutet av 40-talet.  är bara några avsnitt in men hittills: MMMM.

· vet inte om det här är ett rimligt tips men: skaffa en lyxig handtvål. eller se till att någon du bor med gör det hehe. johan fick en aesoptvål med peeling i (!) i julklapp så varje gång jag ska tvätta händerna nu gör jag det noggrannt och länge och min livskvalitét har höjts med ca 10% (högst ovetenskapliga siffror)

· lyssna på emil jensens vinterprat! hans sommarprat i år var verkligen min favorit och vinterpratet som kom den 27 december har jag lyssnat på när jag promenerat till jobbet nu i veckan. han utgår från missförstånd som tema och trollar med ord och alliterationer och det blir fyndigt och prickar rakt in i mig. älskar avsnittet i programmet då han pratar om uppbrott och att gå vidare och att älska sig själv osv osv med hjälp av alla råd folk ger.

· sista tipset för den här gången: ägna lite tid åt en blomaffär. du behöver inte ens planera att köpa något. men gå in i den lite bara. och lukta lite och känns luftfuktigheten lite. det är bra för dig. som jag läste på en bild i något flöde någonstans och skrev i den här rubriken

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *