tryffelrisotto! på en tisdag!

alltså! tack för all fin pepp i och med nya bloggen. hur kan ni ens vara så snälla? ska erkänna att jag var så pirrig inför att visa nya sidan att jag hade lite svårt att sova i förrgår. men  kul att ni verkar gilla (och tack för att ni inte säger något ni som inte gillar hehe). glömmer liksom bort att ni är riktiga människor som kikar in här och blir så glad när ni lämnar spår.

jag ska fixa en translate-knapp i helgen och fnula lite på det här med att loggan hänger med i scrollen på telefonen. jag tycker det är fint men någon nämnde att det störde i läsningen? någon mer som har åsikter om det? har ju som sagt en personlig kodare så kan anpassa lite hehe.

nu blev det en hel novell här nästan när meningen bara var att tipsa om ett middagsställe som var gott och prisvärt och som jag och johan gick till med mina föräldrar som kom hit till söder i går. nämligen deli de luca på renstiernas gata. det är pastamärket zeta ni vet som har den så det är fyllt med massa zetaprodukter överallt hehe. men italiensk mat alltså!

jag åt en så himla god tryffelrisotto. det här är en halv portion (som var som en vanlig skulle jag säga) med stor bit mozzarella och stora bitar riven tryffel. hur är det möjligt att det bara kan kosta 115 kr?! johan trodde jag fått fel

han åt en pasta som han också tyckte om. med karljohansvamp & salsiccia.

mina päron! mina älskade älskade päron. de är bäst. och så roliga att hänga med. de visade bilder och peppade inför en resa de ska göra. jag frågade vad de längtade mest efter med den och mamma ba: ”att sitta på ett flygplan i tio timmar och bara inte göra någonting” då föreslog jag billigare sätt att göra ingenting på än att flyga i tio timmar. nää men förstår henne verkligen. att färdas är ju livets grej faktiskt.

jag smygfotade j lite. fast han såg så då blir det väl bara fotade.

till efterrätt tog jag affogato. dvs glass som det hälls espresso på. älskar det.

när vi kom ut i kvällen såg det ut såhär! så nu är det vinter igen vilket jag gillar. kanske rullar ner för en snötäckt backe i vitabergsparken i helgen om det får ligga kvar vi får väl se. puss!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *