fyra + fyra + fyra + fyra

en lista jag stal från mig själv.

fyra saker jag gjort idag:
· avregistrerat mig från ca 10 nyhetsbrev (bestämde mig för att orka scrolla ner och trycka på unsubscribe på de mail jag annars alltid tar bort. REKOMMENDERAS)
· gråtit mot johans axel
· ätit majssoppa & quesedillas som ovan nämna kickass person lagat åt mig
· blivit bländad av solen

fyra helgplaner:
· äta pizza på fredag! sophie kommer hit!
· ha hel dejtdag med johan på lördagen
· följt av hotellnatt
· följt av hamam! = vi ska fira sju år av förhållande med lyxdygn

fyra saker jag lyssnar på:
· säkert’s senaste album
· allt du velat veta på fem minuter (perfekt för otålig besserwizzer som mig själv)
· sofia kyrkas klockor (klockan är 22 en onsdag)
· mitt hjärta! nä skoja. min hjärna.

fyra saker jag önskar mig:
· de perfekta byxorna. de ska vara: svarta. höga i midjan. raka. ej tighta. ej med resår. ha fickor. ska det vara så svårt?
· film! 35 mm till min dianakamera. vill ta plastiga bilder. senast var 2013 och den trasiga rullen som de här fotona kommer från
· en köttätande växt. närmare bestämt en kannranka
· vår

ps. sist jag fyllde i den här listan (jag snodde den från mig själv från min gamla blogg) var ”bra betyg på matteprovet” med på sista fyran. så tiderna förändras

14 kommentarer
 • Flora Wiström

  BABY BABY DU ÄGER

 • Elsa

  Monki har inne en fett snygg rak modell av kostymbyxor i tunt tunt tyg just nu. Svarta. Med fickor. Normal knäppning, ingen resårskit. Eller lite resår i ryggen då. Jättesnälla och görsnygga. 250 pix! Tips.

 • Linnea

  Och jag har också ett tips på brallor! COS har ett par lite kortare jeans i svart eller blåjeans eller beige. Extremhöga i midjan och 100% bomull så man får nöta in dem själver. Men de sitter inte tight någe mer än om höften, så man blir bekväm i dem efter en användning. Så fina att jag köpte allihopa (min sambo köpte ett par, jag två, hur perfekt att ha samma storlek och att jeansen är perfekt unisex?). De är mycket större i storlek än vad det står i dem, så gå och prova!

 • Linnea

  Hej igen, hehe. ’Straight-fit cropped jeans’ heter de på hemsidan. Sitter inte alls som på bilden dock. Mycket värda sina 690 riksdaler.

 • Linnea

  Och igen, hehe. Jag köpte jättefina 70-talsblå. Kolla rean!

 • Emelie

  Letar också efter de däringa byxorna. Helst jeans. Hojta om du hittar!

  Förresten! Tror aldrig att jag har sagt det. Men. Tack för det du gör. Inspirerar. Har följt din blogg i massvis med år. Blir alltid lika glad när du gjort ett nytt inlägg.

 • Ellen

  ang att unsubscribea, skaffa appen Unroll Me!! Den samlar sånt den tror är spam, så kan man välja vilka man vill unsubscribea via appen. Det enda dåliga är att dom själva skickar mail till en – så orimligt

 • Mathilde

  Sara, din blogg är så vacker. Älskar verkligen designen där menyn ligger vertikalt på sidan och svishar över. <3 Du är ett geni!

 • emma

  mina bästa funkar till allt-byxor är hopes krissy. de är dyra, men jag tycker de är värt det med tanke på att jag använder dom typ jämt och de funkar till allt! de är liksom kostymbyxor i bomull/ull-blandning med hög midja, och fickor på sidan.

 • emma sundh

  Jag vill ha EXAKT samma bralla! Hojta om du hittar!

 • sandra

  Om du har möjlighet att punga ut lite stålars på ett par byxor kan jag tipsa om dem här! Inte svinraka kanske men fallet blir rakt. http://www.grandpa.se/sv/product/7099/sini-black

 • Andy

  Filippa K har alltid stört snygga byxor! Kolla där 🙂

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *