söndag kväll

jag är tillbaka efter en helg omgiven av vänner. omgiven av dem inbäddad mjukt. ett vän-moln.

också tillbaka med ett pulserande inpackat vänster pekfinger (efter misslyckad vårlökshackning) träningsvärk i högra vaden (efter lyckad fredagsdans) och flottigt hår (efter mycket mys och ingen schamponering).

i dag fyllde min kära pappa år. vi åt tårta och bullar och jag fick testa hans vr-maskin och vara i den och måla med 3D-penslar och promenera på himlen och se ner över hong kong i gryning (jag fick välja tid på dagen och plats i världen).

jag känner mig på riktigt sorgsen över den bit fingertopp och nagel som inte är kvar. nu ska jag fråga johan om hjälp att tvätta mitt hår ta en ipren och sova med handen högt. kram

jag förstår om ni undrar vad det är för udda bild. det är en bild på sjökor. bland de sötaste djuren en kan hitta bilder på. från national geographic

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *