hej veckan!

en bild på frukost för det är det alltid ok att illustrera ett *livsstilsblogginlägg* med

hej. det är måndag igen & det vet ni ju redan.

känner att jag och denna blogg har lite av en varannan-vecka-relation. varannan vecka bloggar jag varje dag och varannan vecka så ser den knappt skymten av mig. tänker att det är så det kan vara och att det blir bäst det som kommer när det vill komma.

& jag vill säga att jag blir så otroligt glad när ni kommenterar fina grejer i kommentarsfältet. tänk att ni personer jag inte känner och som inte alls har någon förpliktelse att dela med sig eller uppmuntra eller hjälpa gör det ändå. det är så himla himla himla himla himla fint. jag vet att jag svarar långsamt i bland när ni ställer frågor (förlåt) men jag läser alltid allt. TACK!

förresten varannanveckarelation innebär ju efter förra veckans glesa uppdatering att desto mer blir det denna vecka!

något händer denna vecka är t ex att på fredag åker vi till Berlin med jobbet! så himla kul det ska bli. finns det några berlinrävar här inne? vilka är isåfall era topp tre bästa grejer i berlin? gärna utställningar som en inte får missa som är uppe nu.

nåväl. nu ska jag återgå till att varva ned min stressiga kropp med en spellista som hette »soulful dinner« på spotify & ligga på sängen & titta på johan som lagar middag åt mig. väldigt bra. puss önskar er en fin vecka

 • Evelyn

  Ingen utställning men älskar frukosten på roamers, tips!

 • Annie Ljungqvist

  Hej Sara! Jag har på mitt instramgramflöde det senaste fått upp ett ställe i Berlin som heter ” house of small wonder ”som tydligen skall vara ett fik, restaurang och galleri som enligt min google-sökning ser helt drömmigt ut + att min vänner sa att det var det och att det var som att befinna sig i ett växthus!

  P.s din blogg är så drömmig med!

  KRAMAR

 • marire

  god uke til deg og kos deg i Berlin! <3

 • Kristine

  Ha ei fin uke! Og god tur til Berlin, som jeg aldri har vært i, men som alle sier er en så fantastisk by!

 • doro

  tipps tipps: det är berlinale fram till 2/19 det vil säger berlins filmfestival så kanske ni hitta nån bra film att titta på? du hitta programmet här: https://www.berlinale.de/en/programm/berlinale_programm/programmsuche.php
  och så MASTE du gå till modulor! paradis för alla som älska att skapa och kreativa personer! länk även här: https://www.modulor.de/
  har det så fint i berlin! (kommer därifrån även, om du har fler frågor).
  blir alltid glad av att läsa din blogg och titta på dina fina foton! tack för det!

 • Ellen

  Det bästa är ju ändå när det kommer när det vill komma. Alltså att det bara får bli, oavsett om det blir varannan vecka eller så. Heja dig som ändå lyckas kombinera ett liv med jobb och blogg i den här nivån! <3

 • Karin

  Jag säger bara: mustafa gemüsekebap http://mustafas.de
  Godaste grönsakskebaben som finns, lätt värt kön!

 • Hanna

  Här är mina absoluta favoriter! Hoppas du hinner besöka dessa godingar.

  Voo store – påminner om nitty gritty blandat med grandpa, kläder, böcker och fina mindre grejer till hemmet. Dyra fina märkeskläder och accessoarer.

  Hallesches Haus – deras motsvarighet till snickarbacken, dvs mysigt kafe och fin butik med inredningsprodukter i samma lokal. Det ligger inte så mycket annat roligt där i närheten, men det är verkligen värt om du vill hitta fina grejer till hemmet! Inte svindyrt heller.

  Do you read me?! – den bästa tidningsbutiken jag varit inne i. Som en mycket mer internationell och välsorterad paper cut. Många indiependet tidningar. Ett plus är att gatan den ligger på har flera fina butiker och kafeer, bla the barn (Berlins motsvarighet till Drop coffee) och Lokal (Berlins motsvarighet till Gastroligic).

  Sammlung Boros – en ovanjord bunker från andra värdskriget, som vart en svartklubb, som sedan gjordes om till konsthall. Så väldigt mycket Berlin. Man måste dock boka visning på hemsidan innan, och tiderna går asfort. Det här är alltså det coolaste jag varit med om. GÅ HIT!!!

 • sara

  om du vill äta den bästa cheesecake du någonsin kommer smaka bör du gå till Five Elephant! den är ljuvlig. supergott kaffe också

 • Camilla

  Ät koreanskt på Gogogi! Supergott, jättetrevlig personal och snygg lokal! Weinbergsweg 24 vid U-bahn Rosenthaler Platz! En av mina favoriter i Berlin. Ha det så kul i helgen 😊

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *