7årsfir

hu. blir lite stressad av denna blogg. men det är ju bara mitt eget fel ty jag *skapar material* (dvs fotar allt jag gör) som om jag kunde blogga varje dag. men det kan jag inte. då blir jag stressad för att jag hamnar efter. måste hitta en bättre balans mellan leva & dokumentera & uppdatera.

nåväl slut på gnäll. för nu. förrförrförrförrförra helgen ungefär gick jag och johan en kvart bort hemifrån för att treata oss själva med hotellnatt & en dag av spa & hotellfrukost & hamambehandling. allra mest för att fira att vi varit tillsammans i sju år. ♥ hotellet var stort och opersonligt och frukosten väldigt stimmig men de hade fri tillgång till nutella och belgiska våfflor i en rolig våffelmaskin så det var bra.

det mysigaste på dygnet var kanske att gå en prommis i skymningen till närmsta ica och köpa snax. dricka bubblet som kom med rummet och skrapa trisslotter som vi bytt in efter att ha bytt in efter att ha fått i julklapp men nu slutade vinststreaken och vi blev aldrig miljonärer. åh och jag fick en present av johan! en liten vas. den är superfin måste visa er någon gång.

mysigt också att gå en prommis i faktiskt lite värmande februarisol morgonen därpå. att de saker som en inte betalar för oftast är de allra bästa? såklart det vet en ju

trots att som jag nämnde det var lite av en besvikelse själva hotellet (eller ja kanske ovärt i varje fall med tanke på att vi inte blev miljonärer) så VÄGDE HAMAMBEHANDLINGEN på sturebadet upp det gånger en miljard. det var på riktigt bland det härligaste jag gjort ever. jag fick liksom ligga på en varm marmorplatta och en person ägnade nästan en timme åt att skrubba och massera och tvätta hela min kropp och mitt hår. och hällde vatten på mig. och begravde mig i skum. och jag bara låg där och blundade och tänkte på allt som jag annars skjuter upp (för så gör jag jag skjuter upp tankar). det kändes lite som att jag skulle kunna ta resten av alla mina sparpengar och göra det igen och igen och igen bara.

 • Emma

  Åh känn ingen stress med bloggandet! Blir så glad varje gång ett inlägg dyker upp bara <3

 • Flora Wiström

  älskling vad fint att läsa detta!! och intressant hur du skjuter upp tankar. vill veta mer om detta. måste kanske testa sån där behandling någon gång!!

  PUSS.

 • Kaneli

  åh vill typ också gå på sån behandling! hade tidigare samma bloggstress som du, när jag insåg att jag inte hinner blogga varje dag men fortfarande dokumenterade så mycket. Mitt tips är (även om det till en början låter lite trist) att helt enkelt sluta dokumentera allt, att liksom skita i att det är bloggvänligt och bara låta bli att föreviga. Det knäppa är att efter en tid blir det i sig sjukt tillfredsställande, att få behålla vissa bruncher och middagar och events bara för sig själv och sina kompisar 🙂

 • Daniella Chanelle

  jag har motsatt problem, jag gör rätt mycket roligt men glömmer att ta bilder så har noll att blogga om…

 • Astrid

  Äh, känn ingen stress. Blir oftast mer glad av att en bra blogg uppdaterar lite oregelbundet än att veta på klockslaget när vissa bloggar uppdateras 🙂

 • G

  Känner som Astrid ovan!

  Sen kan jag inte låta bli att bli så så så nyfiken tror jag är rätt ord? För hur du och Johan håller ihop. Skulle vilja veta om du besitter några relationsråd och tips? Förstår att det är svårt att skriva ett inlägg på men det skulle glädja mig och många andra tror jag<3 tack för en fin fin blogg som alltid

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *