sol & grapefrukt & blommande tulpaner

solen skiner! det är lördag förmiddag! jag vaknade tidigt drog mig och somnade om och vaknade igen av att johan hade gjort frukost åt mig. vilket liv.

tallrikarna fick jag av mina päron i födelsedagspresent visst är de fina! boken med förresten. har bara läst några sidor hittills och har inte massa att säga förutom att jag stör mig mest på att »the artist« bara refereras som till en »he« hela tiden … men vad kan en göra när en läser en bok från sextiotalet ändå. tycker omslaget är så fint.

de planerade tulpanknopparna jag fick av sophien blommar och fönstrena behöver tvättas. vårtecken!!!

nu ska jag gå ut i solen ta en prommis till östermalm och stureoptikern och beställa de där glasögonen jag visade. kanske treata mig själv med något riktigt fint. i eftermiddag ska vi äta middag med min familj. hoppas ni får en fin lördag puss!

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *