jag känner mig glad och vill bara BERÄTTA SAKER

så nu gör jag det:

· t ex att jag har blivit besatt av lourie andersons knäppa album big science från 1982. & speciellt låten let X=X tycker den är SÅ BRILJANT
· att jag ska musikquiza i morgon & är aspeppad
· att vi ska på fieldtrip till materialbiblioteket på torsdag med jobbet vilket är spännande

· att jag lagade risotto till middag när jag hade en ensamkväll. på svampbuljong & med vitvinsvinäger för jag hade inget vin och med stekta skogschampinjoner och pumpakärnor och persilja och tryffelolja på och det var väldigt gott. och det var ljust när jag lagade det.

· tog ned alla ballonger från min födelsedag för typ två månader sen. de var som spräckta tuggummibubblor när jag pyste dem. ändå märkligt att de höll sig fina så länge. har sparat den största förstås
· på fredag har vi bokklubb + utgång jajajajaja!
· & på lördag far vi till landet tills på måndag!

ok det var det! puss!

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *