sällskap söndag sol

jag har hängt med sofia i dag. min underbara sofia. ätit glass och satt oss i solen och försökt reda ut jobbiga saker i livet gjort världsliga saker som att gå i butiker och titta på fina dyra kläder titta inte köpa och gå i armkrok längs st paulsgatan

så har jag väntat under sådana här

på en sån här person

den finaste av personer. han ville också köpa glass och gå en promenad så det ställde jag såklart upp på kolla på honom en vill ju ge honom allt han vill ha i livet

han fotade mitt rufsiga bakisjag. solbrillor på. efter att han inhandlat sin glass på fjällgatan och vi kikat klart på utsikten så gick vi en sväng förbi coop på vägen till louise soliga balkong

snaxade lite hummus och ost och oliver och bröd som lunch

& catchade upp med louise & katten stukki.

när det blidde kallt på balkongen så gick vi hem. jag jobbade lite med roliga saker & han buteljerade öl som stått och jäst i några veckor. living the klyscha med en bakande & ölbryggande pojkvän. fick pizza till middag. jag känner mig så mindful efter denna dag. kan vara för att jag har rensat mitt skrivbord på datorn brukar känna så då. eller för att jag mår bra av att umgås med personer som de ovan en oplanerad söndag. puss

ps. tusen tusen tack för alla fina kommentarer om annika thor-böckerna. ni gör mig glad!

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *