smile

jag hade en dålig dag i dag och ville bara visa vad jag fick på posten för det kändes som ett tecken. ni vet när en försover sig känner sig febrig och orolig och ångestig med mera med mera. när en nästan spricker när nån frågar hur mår du hur var din dag. på dörrmattan låg en avi till den här glada (aka it’s nice that’s analoga motsvarighet) som jag beställde för ett par veckor sen. som att någon bara sara hon behöver uppmuntrande leenden i dag

fick en massa uppmuntrande glada merch också som den här printen av Tim Lahan

och den här lille screenprinten av James Jarvis.

fin grafisk form

och såna här bokstäver gör att jag går från : ( till : )

extra plus när johan lagar mat åt mig och kramas mycket när det är nödvändigt (och när det inte är det också)

nu ska jag äta lakrits och läsa upp den. startar om den här veckan i morgon. puss hoppas ni tog er genom måndagen

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *