87 månader 5 dagar i efterskott

udda kanske. men fira det ska en göra. jag och johan har bestämt oss för att gå ut och äta i samband med vår månadsdag varje månad det är bra för det innebär minst en date i månaden vilket är väldigt mysigt.

i tisdags firade vi 87 stycken månader och gick vi till folii som är en vinbar som ligger där vi bor. drack oranget naturvin och åt oliver och mandlar och satt på pallar vid fönstret. kolla gullot jag är ihop med

 

tjuvlyssnade på en tjej och en kille som uppenbarligen var på sin första date och under timmen vi var där ställde han inte EN ENDA FRÅGA till henne och pratade endast om sig själv/sålde in sig som om han var på arbetsintervju … va gå på date med dig själv om du inte är intresserad. blev lite provocerad hehe

sen promenerade vi till middag på nook som ligger i vårt hus mkt behändigt. där får en välja mellan två olika trerättersmenyer en för 380 och en för 430. om en inte är vegetarian då för då finns det inte mer val än efterrätt (obs fick mkt god mat)

OCH efterrätten var den godaste efterrätt jag ätit i hela mitt liv helt utan överdrift. lyssna på detta: bakad mandelmassa + krispiga rabarberbitar + ängssyrasorbet + skummad mandelmjölk + någon olja jag inte minns vad den hette. det var den PER FEKTA kombinationen av sött syrligt fräscht och bakad ah. ska gå dit och äta bara efterrätt igen innan de byter meny. får vattningar i munnen när jag tänker på det hehe. mat <3

i dag firar vi att det är lördag! firar du nåt? kram

 • Daniella

  hur håller man ihop så länge? känns som alla bara gör slut. flora sandra beijer blondinbella. 🙁

 • Melinda

  Hej Sara! Läste ditt inlägg om Berghs på din förra portal och hade några frågor eftersom ditt inlägg verkligen väckte intresse för skolan.
  Hur är det att plugga på Berghs och su samtidigt, är det möjligt? Pluggar nämligen en kandidat i ekonomi där för tillfället. Dessutom undrar jag hur arbetsmarknaden ser på 2-års utbildning vs 1-år på Berghs. Värderas de likvärdigt eller är det lika bra att plugga två år?
  Mvh Melinda 🙂

  • sara

   hej Melinda! jag skulle inte säga att det är möjligt att plugga någonting annat samtidigt som berghs, det är väldigt intensivt. en dag i veckan ligger utan lektioner men i övrigt är det 9-16 varje dag och myyycket projekt och uppgifter. mer än ett heltidsjobb skulle jag säga. om det är en ettårig eller tvårrig linje beror snarare på vad du vill plugga. communication design och art director/copywriter är tvååriga och övriga heltidsutbildningar inom typ produktionsledning och PR ettåriga. rekommenderar att läsa mer om utbildningarna på berghs hemsida!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *