solpark utsikt + bar agrikultur = fredag

jag tänkte visa lite foton jag tog i telefonen från i fredags men först den här från i torsdags för att komma i stämning för såhär kändes det också. som rosa blommor och kvällssol alltså

jag pallrade mig till ivar lo’s park efter jobbet för jag råkade veta att de här darlingarna satt där och drack en öl eller två och njöt av fredagen och graderna som touchade på tjugan och det ville jag också göra. så mysigt att serom. yrsa hade precis tagit körkort andrea & louise var barbenta & vi hade vinägerchips så livet var på topp.

efter nån timme sa vi hejdå jag och yrsa gick tillsammans en liten bit och så träffade jag sofian. sofian min sofia. vi gick en omväg för att få komma nära magnolia.

vi skulle ta en aw på bar agrikultur som just öppnat i sardin tapas gamla lokaler (mycket värdig ny hyresgäst) på nytorget. precis som vi kom blev det ena utebordet ledigt så det knep vi och aw:n blev middag. beställde varsin gin & tonic och fem små rätter att dela på.

den godaste var den här historian på gul ärta och rättika och libbsticka. som en hummus typ och rättikan var inlagd tror jag? mmmmm

annars tog vi friterad potatis vit & grön sparris och en sallad. väldigt gott var det maten och sällskapet rekommenderar de båda

efter ett glas vin och nota så mötte vi upp andrea och louise igen på mosebacke och då var de så pepp på att gå till trädgårdens premiärkväll att inte vi heller kunde motstå så det gjorde vi. vi promenerade tillochmed och så pang kändes det som att startskottet gått för sommaren

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *