på ett tåg mellan pisa & florens

hej! jag sitter på ett italienskt tåg. jag får solen i ögonen och om jag tittar ut till höger så ser jag framför horisonten med siluetter av bergstoppar ljusa fält i motljus och hus eller små städer som då och då swishar förbi. det är väldigt fint.

här är några foton från de senaste fyra dagarna på ön elba. trots att vi har solsemestrat och alltså nästan bara legat på stranden ätit en glass eller två så har jag fotat obscent mycket. när vi badar och när vi äter glass och kanske en och annan solnedgång också. men tycker inte det kan bli nog med *härliga semesterbilder*  så jag visar allt sen. hyrbil är verkligen grejen! vi har testat sex olika stränder på fyra dagar läskigt snäva kurvor på bergsvägar men det var värt hjärtat i halsgropen. elba är så vacker. 

på tåg var det. nu är vi alldeles strax i florens. åker hem lördag morgon så vi har två hela dagar att flanera omkring på nya gator titta på målningar som gjordes för hundratals år sedan och äta pizza. 

i kväll ska jag bjuda johan på en drink eller två. hej sålänge vi hörs igen!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *