bokklubbsträff augusti!

förra veckan var det kick-off med bokklubben! hehe nä. sånt lökigt har vi inte. men vi hade första träffen sen i juni (vi har varit lite dåliga på att få ihop det under sommaren).

platsen var denna donnas nya hem! alexandra mabon book club mother

chrissy var där! och yrsa som syns bara lite halvt

jag med naturligtvis. och värmde matlåda till middag

LASAGNE

kära louise var där också!

vi hade mycket att gå igenom innan vi kunde börja men så kan det ju vara.

massa melon t ex

 <3

mmmelon

efter några timmar blev det bokprat. alex antecknade! störst av allt av malin persson giolito hade vi läst.

det var roligt att prata om den för det var lite spridda skurar vad alla tyckte. av mig fick den 3 av 5! jag tänkte ge 3.5 men sen tänkte jag att jag bara blev förförd för att jag inte är van att läsa deckare hehe (I mean hur kan brottsfall som ska nystas upp inte vara spännande?). men tyckte det var väldigt spännande med klassperspektivet inom rättsstaten (obehagligt att vi inte är lika inför lagen) men inte lika spännande att grejer/karaktärer var lite too obvious och stereotypa + krystat vuxenspråk i unga karaktärers huvuden. T EX att VEM SKRIVER MESS??? på riktigt alla »vuxna« som läser detta och tänker skriva en bok där ni utger för att vara unga: EN MESSAR INTE. är det någon som läser detta som använder MESS i sitt dagliga språk? jag är förbryllad isåfall.

lite dans innan röstning för nästa månads bok

spänningen var olidlig.

det blev kristofer ahlströms nya bok hjärtat är bara en muskel. jag fullkomligt ÄLSKADE ett liv för lite av samma författare så jag är oerhört spänd på denna

avslutar bokklubbskvällen med en bild när yrsa skrattar åt att att andrea precis när vi ska avrunda skriver i chatten att den får toppbetyg av henne (vilket höjde medlet med väldigt mycket med tanke på hanna som också röstade från håll gav en etta). love my babes längtar redan tills nästa träff

 • Daniella

  hahah fast jo? :((( essemmess, mess!

 • Julia

  Jag säger också mess! Typ: ”hon messade på facebook”. Men ofta säger jag skrev. En norsk vän säger ”textade”, det tycker jag är fint.

  • sara

   MEN alltså så knäppt??? i mitt gäng sa vi samma hehe men tydligen är det inte representativt. textade var fint!

 • Hanna

  Haha nu vill jag veta vad du menar att man säger istället för mess? 🙂

  • sara

   jag säger skickade ett meddelande eller smsade!!! alltså essemessade. hehe. aldrig hört någon förutom min pappa typ som säger messa?! verkar vara isolerad i mitt umgånge hehe

 • Johanna

  Jag håller verkligen med dig om mess! Har en vän som säger messa men det gullot är också utan tvekan min mest lillgamla kompis. Men eftersom vissa här uppenbarligen säger mess tänker jag att det kanske beror på hur gammal man är? Jag är 93a som du.

  • sara

   haha åh vad cute och fint att få medhåll hehe. så kan det mycket väl vara!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *