god söndag! 

om ni undrar vad det är för nåt på bilden ovan så kan jag meddela att det är en mkt god dryck gjord av mixad vattenmelon frysta blåbär lite is och saften från en lime. sött och syrligt och FRESH. prova den.

jag är efterfestivalmosig sen fredagen och lördagen på popaganda (haft det väldigt roligt) och vad som står på agendan i dag är att äta och se på game of thrones. jag testade för några år sen (med serietittandet alltså ätandet går fint tack) men orkade inte men nu säger johan att det är en så stor del av samtida populärkultur att jag inte kommer vilja ha missat det. hehe.

annat ni borde prova som jag ätit i dag: pizza från galinas i skanstull. deras potatispizza med tallegio och svartpeppar vill jag alltid äta.

ja det var bara det. hoppas ni har en fin söndag med massa pizza och gos ni med. nu ska jag äta upp mitt lösgodis och fortsätta med säsong 1 avsnitt 5. puss!

4 kommentarer
 • Rebecca

  mmmmm, tusan vad god den där pizzan såg ut!

 • Aida

  GOT!!! Seriöst världens bästa serie. Många har ju fördomar om att man ser den för the ”shock value” och visst, kan tycka att det stundtals är lite väl mycket bröst och våldsamheter men the underlying message är så jävla bra. Älskar att karaktärerna är så svartvita (min favorit är Jaime, jaaa den Jaime som dödar ett oskyldigt barn i första avsnittet och som dessutom knullar sin syster men också den Jaime som i slutändan bara försöker göra det som är bäst) och att ens favoritkaraktär kan dö vilken sekund som helst. Det är det som gör det så jäääkla spännande. Och att hotet om the Night Walkers är en metafor och parallel till vår egen verklighet: klimathotet. Sara ge GOT en till chans, lovar att du inte kommer bli besviken.

  Dracarys!!!

 • chrssy

  ”ätandet går fint tack” haha sara så rolig <3 MEN KAN DU BRÄTTA MER om hur det går att se got!?!? måste man titta m ett fan för att få feeling eller tror du man KLARAR att se det själv om man sett ett (1) avsnitt en gång för ca 4 år sen och ca somnat pga så tråkigt?? frågar åt en kompis!!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *