helgen vecka 36

det var lördag morgon och jag åt frukost på randig bricka på bord på randig matta iklädd randigt nattlinne

åt även dragon fruit. den absolut coolaste frukten. hur kan den vara så cerise? ser overklig ut. synd att den inte smakar så mycket. detta för att komma i stämning till game of thrones hehe.

sen är det ett långt glapp i dokumentationen ty jag sprang ett välgörenhetslopp med johans familj. jag sprang så jag trodde jag skulle falla ihop när jag kom över mållinjen. klarade det på  sekund under mitt mål. måste ha ett väldigt bra biologiskt tidtagarur i kroppen. efter loppet åkte vi allihopa hem till svärpäronen i vallentuna och drack öl som johan har bryggt (bb = borgis bryggeri)

 samt bakade pizza naturligtvis. det gör vi alltid

vi stod ute under markisen medan det regnade. och försåg familjen med mat.

bakade åtta pizzor! goda som tusan blev de johans morfar sa att de var de godaste pizzorna han ätit i hela sitt liv och han har levt länge han

 på söndagsmorgonen såg jag ut såhära

 *redo för dagen*

och han som fotade

love him. seriöst min klippa i livet

vi åkte ut på djurgården till rosendals trädgård jag och klippan i livet

där skördades det

vi shoppade middagsingredienser

och spatserade runt i allt det gröna lugna

och i butiken lånade jag en sax för självplock av blommor

gick efter taktiken ”alla som jag tycker är fina”

sen är det ett glapp igen. det är för att vi var på ikea med erik och madeleine och då är det inte läge att ta upp kameran utan snarare lappa ihop sitt förhållande som håller på att spricka för att en inte orkar bestämma om en ny dörrmatta behövs eller inte hehe

men här är gänget exalterade pga står i kö för att få köpa beryktad glass på scarfo i bromma efter the big ikea challenge

vi prickade in deras sista tjugo öppna minuter för säsongen och en redig kö ringlade sig utanför porten

jag åt hasselnöt samt pistagesorbet och madde en stracciatella. gott!

sen skruvade jag upp en spegel helt själv så nu har vi en helkroppsspegel för första gången på 4 år! så var det slut på den lugna lilla helgen

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *