ett par höjdpunkter från veckan som var:

jag och mamma åkte till solna kyrkogård och besökte mormors grav förra helgen. hon gick bort när jag var nio men jag saknar henne fortfararande så otroligt mycket. det är så mycket jag hade velat prata med henne om.  jag hittade ett gammalt blogginlägg som jag skrev för fem år sen när det hade gått tio år sedan hon dog.

efter att vi tänt ljus vid graven tände vi ljus inne i kapellet. det var så fint.

i onsdags for jag hem till yrsa efter jobbet. första gången i hennes nya lägga! det var så fint där och hela stockholmsvarande bokklubbsbrudarna var samlade. ÄLSKAR att umgås med dem fan vad de är smarta och härliga. så mycket energi.

vi blev bjudna på panggod curry och rödpang och pratade om allt från trafikolyckor till bachelor och seriemördare.

i torsdags testade jag nåt nytt: klättring! det var sofia klättermusen ekelund som fick med mig såklart. det var SÅ roligt och otroligt vilket community som jag aldrig någonsin fått en skymt av?! så härligt. och älskade att vara i en ny miljö av konstiga färger och former.

sofia var en ypperlig instruktör. vi körde bouldering och klättrade alltså utan rep och jag klarade ett 5+ problem!!! mvh stolt mvh en som inte ens visste vad det innebar tidigare samma dag mvh en som inte vet om det är nåt att vara stolt över.

nu är mina axlar helt brutalt mörbultade jag kan inte ens sätta på mig strumpor utan att kvida. i går kallsvettades jag av att jag hade så mycket träningsvärk. så svag hehe. efteråt bastade vi och gick hem i blött hår skakiga av trötta muskler. så rolig kväll mer klättring blir det!

random bonus: avslutar med en selfie på mig på min tioårsdag! fick en aps-kamera av mina föräldrar i present. örhängena på bilden tappade jag det ena av ganska fort men det andra har jag faktiskt på mig i skrivande stund till och med! hittade det här fotot när jag var hemma hos päronen i går kväll för att låna mammas bil och började rota i lite lådor. tänderna och örhängena ser mycket stora ut men det är väl för att allt annat livit större nu haha.

nu ska jag ta tag i denna lördag mycket roligt som ska ske! hepp!

3 kommentarer
 • Hanna - ackribi

  Åh vilken mysig vecka. Känner samma om min mormor, som gick bort när jag var 14. Jag hade liksom velat ha en vuxen relation med henne. Men men.

  Alltså SÅ modigt att klättra utan lina. Hade kanske kommit en meter över marken. Det känns så i alla fall. Och att hitta gamla foton är ju det bästa!
  Kramar!

 • Johanna

  Jag har varit på platsbesök i samma hus som Yrsa bor i, arkitekten liknade huset med ett vinställ där varje lägenhetsmodul skjuts in. Tyckte det var en sån fin liknelse. Väldigt bra och vettiga planlösningar i lägenheterna! Kunde inte hålla mig för att berätta 🙂 kram!

  • sara

   vad fint att höra! yrsas lägenhet är verkligen en dröm och hela komplexet väldigt future på ett bra sätt!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *