första advent

nu har det ju redan varit andra advent men för att hålla någon sorts kronologi så kommer här första som var förrförra helgen. vi har som tradition att vandra adventarna emellan lisette & simon madde & erik och louise. första advent hos oss!

frukost serveras 9.15

det blev förutom pepparkakor och johans lussebullar även johans hembakade english muffins med ägg spenat och hollandaise. MMMM det är så nice att han älskar att baka. vi tände första ljuset och försökte pracka på våra gäster utrensat julpynt genom att kalla det goodiebag det gick sådär

när våra grannisar gått så poserade jag ohämmat i hallspegeln och sen åkte vi till berns

vi skulle nämligen fortsätta på temat äta! nu med familjen och asiatiskt julbord där.

lucas therese ida reuben och mammas bakhuvud

jorken

det var supergod mat. sushin var så fin. jag åt till och med en laxsushi och två musselsushis för jag inte kunde låta bli

min gulliga moster

och gullepappan. de är så roliga att hänga med <3 och världens finaste

så fint på berns också!

lucke

efter massa otraditionell julmat så promenerade vi hem till moster på vin och pepparkakor.

avslutar första advent med det snyggaste som trippar omkring på två ben: johan i finkläder

nu är det julafton nästa vecka och jag känner mig ganska förhållandevis ja eller kanske lite lugn i varje fall. det känns inte som att jag MÅSTE göra så mycket. antingen har jag blivit bättre på att prioritera bort eller så har jag inte lika många att köpa julklappar till. båda förmodligen. jag gör det jag vill helt enkelt. värderar idén jag får utefter vad jag vill inte vad jag borde. ändå rimligt när det är uppgifter en ger sig själv. köpte en liten gran med johan i går faktiskt den kanske jag visar sen! och det ville jag

i dag är det ju lucia och sedvanligt gick jag och johan upp tidigt drog täcket till soffan och drack kaffe framför luciafirandet från svt. det var lite blödigt har känt mig lite blödig de senaste dagarna.

och i kväll har jag hängt med bokklubbsbabesen hemma hos hanna i gamla stan. vi julklappslekade med bokpaket och louise var en excellent jultomte med fransk brytning då hennes basker agerade tomteluva. sen lekte vi ännu mer och jag skrattade och grät som en gör när en har såna dagar och umgås med roliga och nära vänner

nu utvecklades detta inlägg till ett osammanhängande igen men ni sa ju att ni tyckte om det. puss hoppas ni håller er hela i julstressen

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *