alla mina julkalendrar!

det är jul snart så nu pratar vi om julkalendrar. det är hektiskt i år! här är de jag öppnar luckor/klickar in mig på/tittar på/räknar ned till julafton med:

· tekalender – som jag fick av tehuset java i ett bud! det är ett litet kartonghus med en ny tesmak om dagen. i dag drack jag vitt te. mycket mysig kalender.

· ölkalendern – en öl om dagen fram till jul! som en öppnar på morgonen och stoppar in i kylen och dricker på kvällen fiffigt va. karl grandin har gjort den pangfina designen

· rim & reson – seriekalendern på svtplay! den är några år gammal och liten men mycket fin om en inte sett innan. medverkar gör exempelvis liv strömqvist martin kellerman och nina hemmingsson

· och svt’s vanliga såklart! jakten på tidskristallen. jag har inte riktigt fastnat dock och ligger redan några avsnitt efter. gillar ni den? jag tycker den har potential då jag älskar rymden och science fiction men barnprogram från svt håller inte samma nivå av science fiction som jag menar hehe

· och så har johans föräldrar gjort en paketkalender till oss och däri har jag fått t ex kryddnejlikor och en sur patron! paketen ligger i en korg i sovrumsfönstret bredvis ljusstaken i fönstret.

sa ju det! massa kalendrar! då behövs en som hjälper en att stressa ned lite alltså kommer här slutligen:

beteendelabbets nudge-kalender – beteendelabbet som jobbar med mänskliga beteenden och nudging har en julkalender: ”en adventskalender där vi varje dag fram till jul presenterar en nudge som hjälper dig stävja julstressen och istället omfamna både jul- och sinnesfrid.”

det vill en ha. god sinnesfredad jul. <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *