hej bara

hej god söndagskväll på er. jag hade inte tänkt blogga egentligen men försöker att avdramatisera det hela (när det blir mer sällan nu så tenderar jag att känna någon form av scenskräck och det blir värre ju längre än väntar liksom). men lite kanske som att jag glömt vad syftet är egentligen? varför läser någon en blogg? varför läser någon min blogg? och ännu mer varför gör jag inlägg i den? vilka inlägg är de som ger mest för mig och er som läser samtidigt? och så slutar det i att jag inte gör något alls för att jag inte har tid och inte kan bestämma vad som är viktigast.

vet inte varför jag plötsligt frågar mig såna saker när jag alltid annars bara kört på. blir ju äldre och så. kanske har det något med det att göra. att jag insett att det är viktigt att fylla tiden med det jag finner relevant och vill ha en anledning hela tiden.

att jag blivit äldre yttrar sig också i något som ni kan se om ni tittar noga på bilden ovan från i dag. jag har börjat få grå hårstrån i luggen där de kommer ett och ett. jag längtar tills de blir fler och jag ser erfaren ut.

kanske att jag borde lära mig att sminka mig ordentligt snart också. läppstift till exempel det lägger jag bara på inte överallt och utanför hela tiden. aja det är väl inte så noga färgen är ju ganska fin.

jag har haft en matig första advent och julmyst loss i dag. ska verkligen omfamna att fira jul i år tänkte jag. mycket julmusik och andra attrialjer som får en i stämning. en sjal med vitt och rött i håret. i dag var jag på andra julbordet för den här veckan bara en sådan sak.

oj det var verkligen ingen röd tråd i detta. så kan ett inlägg också vara. vi hörs kanske snart! hej sålänge

27 kommentarer
 • Maria

  Jag läser iaf för att få en kreativ dos och älskar att läsa om din vardag! Du gör’at väldigt bra, men känn ingen stress ❤️

 • Daniella

  ett inlägg utan röd tråd är fortfarande bättre än inget inlägg alls <3

 • Ellen

  Wow! Jeg har flere grå hår, men har aldri tenkt på at det gjør at jeg ser erfaren ut. Napper de ellers ut, men skal slutte med det. Fin tanke, Sara. 🙂

 • yrsa

  älskar din blogg sara ha en fin måndag <3

 • Julia

  Jag kan inte svara på varför man bloggar, men kan absolut svara på varför jag läser! Jag följer cirka 80 bloggar (men herregud vad många inser jag nu)
  Jag läser olika bloggar av olika anledningar, tex:

  – Blondinbellas pga så annorlunda liv, samt ibland blir jag sugen på att starta eget, vilket är en spännande känsla.
  – Niotillfem pga hon lugnar min åldersnoja
  – Kakan Hermansson pga hon känns som en trygg storasyster
  – Underbaraclara och Emma Sundh pga de känns så rejäla och inspirerar mig till att vara stabil och kliva stort.

  Din, Flora och Elsa Billgrens bloggar läser jag för att jag får en så otroligt skön känsla i magen. Känner mig peppad, glad och lugn. Min absoluta favoritkänsla!

  KRAM

  • sara

   tack för att du läser! vad roligt att höra hur olika det är varför. KRAMIZ

 • Flora Wiström

  gu vad du är vacker <3
  läser för att du är fett inspirerande! önskar inlägg om:
  mat
  prylar du tycker är fina
  önskelista?
  sådana här inlägg som är som dagboksanteckningar

  <3

 • Ellen

  du är så himla, himla fin! jag läser för att det du skriver och visar upp här ger mig en bra känsla i bröstkorgen. du är genuin, ärlig och verkar vara en sådan trevlig person. och det här råkar vara en av mina favoritbloggar. det du!

  • sara

   det var fint att få höra ge bort bra känslor i bröstkorgar vill jag alltid göra!

 • Mimmi

  sådana här inlägg är mina favvos!!

 • mari

  leser fordi jeg alltid blir inspirert! Av mat og det du lager og av innredning og bøker og lister. Liker å lese om hverdagen og klær og plantene dine og alle dine brikker <3 og som sagt om mat og om grafisk design

 • Sofia

  Jag läser bara för att få en dos utav dig, oavsett vad det handlar om egentligen. jag älskar att se vad du har på dig och hur din vardag ser ut. jag älskar att läsa alla dina ord, om det är sammanhängande eller ej spelar ingen roll. jag tycker bara att det är mysigt att få kika in i någons liv lite, och ditt tycker jag om!

 • Lova

  Sara! Jag har följt din blogg i massor av år, och det är fantastiskt fint att kliva in i din värld lite då och då. Får en varm och glad känsla när jag skriver in början av adressen till din sida. Följer endast din, Floras och Sandras bloggar. Du verkar smart, skicklig på det du gör och otroligt vacker. Hoppas att det gav ett svar på varför vi (jag) läser din blogg! Kram

  • sara

   tack för din kommentar Lova vad roligt att höra att du läst länge! kram och tusen tack för att du läser!

 • Hanna

  Sara, det är nåt med din blogg, ditt sätt att skriva och dina bilder. Blir glad och pepp och harmonisk. Brukar gå tillbaka i ditt arkiv och läsa gamla inlägg. Alla är bra, men bäst är kanske de som inte handlar om nåt särskilt just. Du gör internetz till en bättre plats!

  • sara

   :’) vad fint att inläggen får leva vidare lite också efter publicering. påminner mig om att jag måste ta tag i arkivet där mycket foton fallit bort mellan bloggflyttarna.

   & TACK du med! särskilt med den här fina kommentaren

 • Emma

  Din blogg är så fin! Gör inget alls om inläggen är utan röd tråd eller så. Tycker du har himla bra smak i cirka allt så får SÅ mycket inspiration av varje inlägg – framför allt sånt med inredning och pryttlar och kläder! Ni har ju finaste läggan evver. Kram!

 • cajsa

  Jag har läst din blogg i många år och hoppas kunna fortsätta med det när du känner för att skriva. Jag tycker den är trivsam och inspirerande. Alltid kul med mat, restauranger, inredning, tips, inblick i din vardag och dina tankar. Ja allt möjligt! Gillar ditt sätt att skriva såklart 🙂

 • susanne

  ah. jeg har lest bloggen din i årevis, men vært ekstremt dårlig på å kommentere (..har jeg noensinne kommentert? hm). uansett, jeg leser bloggen din fordi den er inspirerende og fordi den får meg til å puste med magen. du forteller på en så lugn måte. noen søndager – når jeg vil ha en minipause fra livet eller venter på at en sovende kjæreste skal våkne – blar jeg tilbake i arkivet ditt og leser gamle innlegg på nytt.
  takk for denne fine plassen på internett, og for det du poster. heia! <3

 • moa

  jag läser din blogg som jag läser en trevlig ”avkopplande” tidning! så fortsätt!!!! 🌞

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *