kattbyte

den lilla grå katten maggi med knubbig mage flyttade från vårt hem till sitt hem igen och in hos oss flyttade kolsvarta jane som är väldigt respektingivande. hon ska bo här i ett halvår nu så jag hoppas på att bli kompisar snart.

julblomman har slagit ut till slut samma dag som jag började jobbet efter ledigheten & jag köpte en ny kalender som jag pratade om och nu har jag så mycket lust att hitta på saker för det är så roligt att fylla i! ett vitt ark till år

 • Ellen

  så mysigt med en till katt! hoppas ni blir kompisar snabbt

 • katarina

  snälla sara kan du inte berätta/visa vad du köpte för kalender! jag är jämt på jakt efter en fin men tycker det är så svårt att hitta en jag tycker om.

 • Nina

  hej!! jag går in på din blogg och sträckläser/tar igen titt som tätt och nu så finns det plötsligt en katt med i bilden? som ersätter en annan katt? har läst på och fått klarhet i den grå katten nu men – vadan denna svarta katt??? mer info önskas mvh ändå hängivet bloggfan.

  • sara

   hej hängivna bloggfan! katten är JANE. jag och johan är kattvakt åt johans vän som är los angeles i ett halvår. första veckan hon var hos oss så vågade hon sig inte nära. slog mig med tassen varje gång jag försökte klappa och fräste åt mig. var rädd på riktigt och undrade vad har vi gett oss in på? 36 kvadrat två personer och en katt som hatar en. dessutom satt hon och stirrade läskigt på en HELA tiden jag var rädd att jag skulle vakna av att hon rev mig i ansiktet. men i sinom tid blev hon modigare och nu skriker hon när en kommer hem från jobbet för att hon vill gosa. jag får lyfta henne hur mycket och när jag vill och hon sover bredvid mig i sängen. kan inte vara stilla hemma utan att få henne på mig inklusive just i denna stund (hon ligger på min högerarm och fingrarna börjar domna som jag skriver). älskar henne vet inte hur vi ska kunna lämna tillbaka henne i juni

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *