bara jag & hur det är i dag

  hej och god måndag.

bara en massa snarlika bilder på mig själv fotade av johan. vi firade åtta år för några veckor sedan och tog in på hotell och åt massa god mat. ska visa det någon gång. tänkte att detta skulle visa klänningen jag hade på mig men den syns ju knappt alls. den är i varje fall från zara.

den här helgen var jag bara hemma. alltså på riktigt. på lördagen gick jag ut för att gå de 150m till vår mataffär för att köpa godis och exakt samma på söndagen.

pulade och donade och fixade runt och så och samma sak i kväll. har varit orolig men nu känner jag mig lite till ro och lugnare. det är lite körigt just nu men jag har många roliga saker jag ser fram emot. det är sån liten väldigt litet spann mellan för lite–alldeles lagom–väldigt för mycket. med liv. och då är det bra att förbereda sig när en får inte har lite tid. så en får ro och så.

hejdå sålänge!

13 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *