om jag vore väldigt väldigt rik (på pengar)

– skulle jag ha en sån här väska

och alternera med denna (som jag ju tjatat om förut) det är bra med variation

skulle förresten ha en sån här också: 

mycket väskor skulle det bli alltså. kanske skulle jag då också behöva

– ha en egen garderob och inte knö ihop alla mina kläder blandat med johans. dröm.

– jag skulle jobba med det jag gör för jag gillar att jobba med det jag gör men jag skulle också vara ledig väldigt mycket. så kanske 50/50.

– på den ledig tiden skulle jag till exempel se om vissa serier jag vill se om. the leftovers kanske. varför inte desperate housewives? och så skulle jag sy mera kläder!

– jag skulle ha ett hus som låg prick där jag bor nu nära till alla favvorestauranger. fortfarande granne med café nizza (där jag för övrigt skulle äta minst en gång i veckan).

– det skulle vara en stor trädgård till huset också. en grusgång ett växthus med egna tomater och så rosbuskar. bra va med läget OCH storleken OCH trädgården?

– vi slänger in en trädgårdsmästare också för det vore fint om de överlevde rosorna.

– skulle också ha en eller två katter som gick in och ut som de ville. de skulle heta jane och maggie det är två katter jag gillar och beror på om jag fick köpa ut dem från deras mattar (hur mycket vill du ha louise?). annars får de alltid komma och hälsa på

– jag skulle alltid ha champagne och syrlig öl och bundabergs gingerbeer i kylen.

– jag skulle även ha en egen pool. inte behöva trängas med alla på motionssimsvarvet i eriksdalsbadets bassäng och trampa vatten i vändningarna för det är så smockat. den skulle ligga i källaren tänker lite sjuttiotal kanske såhär efter en snabb bildgoogling:

kanske mest den högt uppe till vänster? lite olika nivåer ganska liten men lagom pool (men fylld med vatten då givetvis)

sådärja. det började med att jag internetfönstershoppade fina väskor och slutade i inomhuspool. hur mycket kan behövas. tror ni jag skulle vara lyckligare? diskutera i kommentarsfältet (ta i beaktning att jag kan känna mig ganska lycklig av ganska smått exempelvis som i dag när jag såg kvinna i lång pälskappa stå och hålla i ett gigantiskt gosedjurshjärta som det stod ’i love u’ på med vita bokstäver. hon hade bister min mörkröda läppar massa rynkor runt munnen och såg allvarligt in i en yngre herres mobilkamera när hon stod motiv med hela slussen i ombyggnationskaos bakom) (det var bara en lång instickare som jag kom att tänka på)

5 kommentarer
 • Emma

  Så fint. Väskorna <3 Tror ändå man skulle bli lite lycklig av att äga den som ser ut som en röd prick?

 • Mari

  Så fint!

 • Ellen

  Wow. Så fine ting! Jeg har hørt at en (norsk) inntekt på 800K-1Mill. er det en vanlig person, med familie på fire trenger for å være akkurat passe lykkelig. Da har man ikke råd til den slags, men kan likevel unne seg en fin veske av og til. Nåvel, kjedelig realistprat.

 • MÖRDERIER feminister skriver om true crim

  Min dröm har också alltid varit en inomhuspool i typ 70-talsstil!?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *