johan

jo han

han

jo han som jag älskar så jag får ont i hjärtat. åtta år min i dag. hur är det möjligt att jag får <3

11 kommentarer
 • elin

  mitt hjärta bara skriker <333333
  och grattis till kärleken, den är ju för jävla fin.

 • Madeleine

  Gud vad fint, grattis fina ni!!!!!

 • yrsa

  finaste ni <3 fira stort <3

 • Flora Wiström

  <333333333

 • johan

  du e bäst

 • Alicia

  dina ord om hur ni blev ni är sååååå fint. Grattis till 8 år!

 • anna

  hallå, tänkte på er italiensemester i somras. vill göra nått liknande med min kille. kan du inte skriva en guide över hur ni åkte/vad som va nice och inte/typ hur mycket pengar ni la? vore så så uppskattat! heja dig!

  • sara

   heja dig! åk till italien gör det! vi körde solsemester på elba och sen mat+stadssemester i florens. älskade det. det var så mycket vi kollade upp innan så skulle vara för omfattande att skriva en hel guide men om du undrar något specifikt så fråga på! här kommer en liten snabbguide: vi flög till pisa → hyrde en bil vid flygplatsen (som vi bokat och betalat innan)→ bilade ned till piombino. där tog vi färja över till ön elba! vi hyrde ett hus i st andrea genom airbnb med kanske 10 min promenad till havet (mkt fina klippor där!). trivdes så fint och italienska värden var supergo och det gick bra trots bristande språkkunskaper. tror att hyra så är the way to go eftersom (bilden vi fick var) att hotell var rätt dyrt i jämförelse med standarden. vi tog bilen runt till olika stränder på elba varje dag. rekommenderar verkligen hyrbil! stor upplevelse att åka på  pangläskiga bergsvägar hehe. elba är ganska turistigt (mycket italienska turister) men mycket mycket fint. efter dagarna på elba åkte vi tillbaka till fastlandet och bilade tillbaka till pisa → snabbkollade på lutande tornet→ tog tåget till florens. där bodde vi tre nätter på hotell flanerade på nya gator gick på museer och åt massa god mat innan vi flög hem igen. tror vi la totalt typ 20 000 var för allt (flyg bil boende mat osv)? tror jag skrivit ut namn på ställen i de flesta fall så bara å söka på italien i bloggen om du undrar vad nåt hette också. KRAMIZ

 • Freja

  Hej!
  Blivit så inspirerad av kläderna du sytt, så vill börja själv nu. Men är osäker på vad för symaskin jag ska ha, finns ju hur många som helst. Vad har du för någon, och är du nöjd med den? Vad är viktigt att en symaskin har om man ska sy enklare kläder, och vad är mindre viktigt?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *