vasljusstaken med ögon

hej. det var ett tag sen. så kommer det en kväll när jag är ensam hemma och inte har fler åtaganden än att äta rester och mata katten så då bloggar jag järnet för det är så mycket jag vill berätta om. kanske kommer det en stadig stril inlägg i några dagar nu om jag får känsla och färdigställer och förpublicerar alla de utkast jag samlat på mig.

det jag ville visa först och nu är egentligen en så fin liten gubbe som jag och johan fick av farmor och farfar. egentligen en vas men den var i perfekt storlek för ett ljus och det är det bättre timing för just nu.

jag kände igen ansiktet så mycket från prydnadsväggbonader som en jämt brukar hitta på loppis och tycker är så fina men inte riktigt kan motivera köp pga inget att ha dem till och så visade det sig att det är faktiskt nyproduktion samma konstnär. bjørn wiinblad!

den är så gullig och lurig när den står där och lyser och kikar på en. och när tända-ljus-säsongen är över får den bli en vas. det kan en ju i och för sig ens fina flarror bli också!

bästa beslutet denna vinter är att ha massa ljus stå framme så behöver en inte ens rota i skåpen för att få mys. denna vinter har min tända-ljus-tid ökat väldigt pga detta.

redan sen de här bilderna från förra veckan har det blivit lite annorlunda dessutom. nu har vi skaffat nåt så vuxet som gardiner. det var ju längesen jag visade hemma (2014 haha) och saker byts ju ut lite då och då så jag funderar på att visa på nytt. MEN. i filmformat! vore det något kul att se? vi kan väl höras om det PUSS

11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *