”frukost”

hette mappen från mars i vilken jag hittade följande två bilder. precis vad det är. frukost är ju tidlöst så jag tänker att den kan en lägga upp på sin blogg trots en månad sen. tog antagligen bilderna för att det för en gångs skull var sol i mars. den här veckan har det varit sol hela veckan (det är veckan av skärmdumpar på väderappar och alla pratar om allt de ska göra i solen-veckan)

rostad macka stekt spenat med salt och peppar och så ett pocherat ägg

ett ägg som rinner när en skär i det. det är inte så krångligt.

kanske inte den vanligaste men ändå lite mindre avancerad än eggs florentine. när jag ej orkar göra hollandaise enligt mitt vanliga stavmixersätt så smälter jag bara smör och strilar över med en pressad citron! som en deconstructed hollandaise helt enkelt. mycket gott.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *