(kan ej göra ett urval)

det har varit så svajigt ett tag nu. det är olika varje dag såklart och här är lite sånt som fått mig att må bra i varje fall för vem fotar när en mår dåligt egentligen. tänker så mycket på vad som är viktigt i mitt liv just nu och kanske syns det i bilder från senaste en och en halv månad (nu blir det ett långt inlägg hoppas du inte har så bråttom)

jag vet inte ens om allt hamnar i ordning nu men jag ser att den här nog var bland de första för det är inte så grönt och vi har jackor på oss fastän det är sol. sofia. vi åt en sallad från matbutiken nere vid vattnet.

flora och yrsa bjukkade mig på lasagne och öl på första solbalkongen det var ännu inte varmt riktigt men soligt

och sen klippte de mitt hår när jag frågade skamlöst. fem sekunder tog det sen satt jag där med en handduk över axlarna och de hade saxen i högsta hugg

här har vi alex yrsa flora på en djurgårdsbåt. vi åkte över från slussen och såg dolce spela på pop house stockholm (de äger). minns att det var en fredag jag hade varit tvungen att jobba över och sprang för att inte missa båten (en senare än tänkt) hjärtat bankade så hårt att jag trodde det skulle hoppa ur bröstkorgen men det var skönt att det var av spring och inte oro som det brukar och så stod de där som tre solgudinnor och hade också missat förra båten

sen gick vi till eataly och åt en bit mat också

en helg var jag i uppsala med mina kusiner fanny och agnes och vår farmor. vi åt mat från en food truck vid ån och spatserade i solen.

på kvällen gav vi farmor ansiktsmask manikyr och pedikyr och ett glas bubbel med en jordgubbe hemma hos agnes. vi lagade middag och sov över

och på morgonen frukost i form av ägg på ägg.

världens finaste farmor

och en konstig + fin stubbe efter att agnes och martin sågat ned träd på tomten

sophie och ett fint skyltfönster det måste varit en dag i april någon gång i början där. vi gick och åt sliders på lådan.

kattkram

ganska många blir det

hon e så himla fin och rolig den lilla varelsen kommer bli så tomt när hon flyttar tillbaka hem till sig i mitten på juli.

jag har sprungit i hagel med sofia (och inte hagel också)

och ätit frukost på pascal en vardagsmorgon innan jobbet samtidigt som mjölleveransen kom

på valborg träffade jag en hundvalp som hette alfons

och mina små klockmalvor har börjat komma upp ni ska se dem nu ännu större!

en dag sminkade jag mig

för jag och johan skulle på date det gör vi ju alltid kring vår månadsdag.

denna dag gick vi till bleck. det var mycket smakligt.

drinkkille

 sparris och burrata är goda grejer.

körsbärsträden blommade in och blommade över

en dag hade jag en snodd tulpan och på samma hylla alla favoritkrukor och vaser

var på utflykt till ulriksdals slottsträdgård

köpte pelargon och oxalis till exempel

mår bättre av att vara på såna platser

ett glas vin i ett glas på ett golv i en solstråle vid en öppen balkongdörr

louise balkongutsikt

hamburgare och pommes med sophie och lisa efter en solig kväll i tanto

& söndagshäng med yrsel briljanta svyrsel keysendal

och take away en måndag med mitt gäng

yrsa louise flora och alex. ben pizza och folköl

snyggaste pizzabuden någonsin

fick komma upp och se floras fina lägga <3

en gång drack jag iskaffe med sofia i vitan

sen grillade vi med olle och johan på kvällen det var premiär. och spelade alfapet.

mamma kom på middag och vi bjöd på min (icas hehe) godaste sallad

hade en ljuvlig kväll med yrsa flor och lo. vi drack oss salongs eller kanske lite mer på rosevin på ett event i gamla stan och sen gick vi och åt crepes.

såna här har en knäppt en bild på men det var nära att en inte hann

finbesök från göteborg när andrea kom till stan en fredag. hade längtat efter henne så mycket. hängde på trädgården en stund och såg en spelning drack en öl men gick hem tidigt orkar inte så mycket

jag och johan åt hamburgare på en uteservering en lördag

och gick på en grusstig till fannys 25årsfest

nea och jorken

agnes hade så fina naglar till sin jeanskjol

kvällen därpå åkte jag och badade med andrea och yrsa. det var mitt första dopp för året den 13 maj och det var så skönt inte kallt ett dugg.

vi grillade frysta sojakorvar och fick hjälp av en snäll pappa som stod och grillade med headset i när vi inte fick fyr på grillen. han flyttade över sin kol till vår grill och bjöd på grillad potatis. åt massa rostad lök och fyra olika såser på korven.

var med sophie en fredagskväll. kikade på forsbergs slututställning vi åt en helt okej-pizza och sen tog vi en fika. varning köp inte den vänstraste tomaten längst ned i lådan på eataly sophie har petat på den

en kväll lägga pastasallad i en matlåda och promenera ut och äta den till middag i parken. och ha en johan i knät som ger en livsråd när saker skaver

ändå lyxigt att ha detta 30 sekunder från porten

också lyxigt att johan bakar bröd i bland som en kan äta med tre lager ost och hallon- & rabarbermarmelad

och så sista är en bild från i dag. också lyxigt med janes små söta tassar mot min mage.

det är sommar faktiskt det bara hände men det är maj så det känns inte som det är på riktigt. snart kommer det tas ifrån det är en nästan säker på. men är lugn i att min telefons batteri dör på vägen hem för det finns så mycket annat att titta på som är vackert nu. går fram till en syrenbuske luktar och drar av några blommor i klasen för att snusa på medans jag går (skäms inte ens). vad vi är enkla varelser några grader och så är allt förändrat och det känns ännu starkare när en känner tvärtemot vad en enkel varelse borde i solen

status just är dag är helt okej förutom det vanliga det är mycket nu och alltid och min röst är halvt borta så det låter som jag rökt i ett liv men det har jag inte.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *