jul i år

jul i år har jag skjutit upp och inte orkat med tanken på. jag vet ju vad det beror på men det har ändå känts konstigt att jag som alltid brukar pynta och fixa gran och fan och hans moster har inte hängt kulor inte tagit fram nå julduk och elljusstaken vi plockade fram ställde vi tillbaka för det såg så fjuttigt och fult ut.

när johan bakade lussebollar i veckan kanske det kom lite lite stämning och det senaste dygnet har vi julmyst med sophie.

gosat med nisse

som har den gulligaste mjukaste lilla nacken

vi åt hämtmat och jag gjorde en christmas sour till oss en whiskey sour med saffranssockerlag och lingon för pynt

 hittade lite origamipapper hemma så vek halvhjärtat några änglar och sen kokade vi saltlakritskola och chokladkola och drack bubbel med glögg och såg på the holiday alla tre med pyjamas i soffan.

i morse bjöd erik och madde på adventsfrukost.

<3

fjärde ljuset

 och morgonmysig familj

eriks fina pepparkakshus

 tack för myset <3

  vi gick hem igen till oss i snövirvlet

snöflingor i luggen och halk under skon. nu ska jag återgå till att hjälpa sof som sitter mittemot att slå in kolorna. sen ska vi traditionsenligt gå ut och äta vår 23e-lunch på restaurang. sophie och johan och snö ger mig julstämningen. <3

  • joré

    men så mysig jul ändå!!! ibland äre väl bara så. att julstämningen inte smyger sig på förrän alldeles alldeles innan eller ibland kanske inte allt. tycker för övrigt nisse är uRSÖT och spanar efter bilder på instagram och här och överallt. och då är jag inte ens kattmänniska.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *