vi delade ut tomma flygblad på stan / jag vet det var lite väl John och Yoko

nisses första lördag hos oss då kom våra mest katträdda vänner på middag. en måste ju lära dem när en skaffat kattunge. hon charmade allas hjärtan förstås.

sen gick vi och såg emil jensen kom en halvtimme försent för vi läst fel på biljetterna och fick syrliga svar från de som (förståeligt nog) tagit våra platser och fattade ingenting förrän pausen började en kvart in i föreställningen. som han sjunger om finns inga robotar som kan göra de fel vi kan. så vi behövs visst gör vi. vi och vår inte så fläckfria mänsklighet

 

8 kommentarer
 • Anma

  Nisse, sötnos ❤️

 • cajsa

  Rös till! GULLEKATT!! Berätta mer, vad är hon för sort? För mig går det jättebra att bomba med kattbilder hehe

  • sara

   visst! den sötaste som finns och det bästa beslutet någonsin att skaffa na. hon är en devon rex-katt och är nu typ 4 månader. jag kan göra ett nisse-inlägg <3

 • Katharina

  hej! var har din kompis på andra bilden köpt sin blus? fin den är!

 • e

  tycker så mycket om din blogg och sätt att skriva! om du inte tycker det är för privat, kan du inte skriva mer om sånt som är svårt och går fel och är jobbigt att hantera? ditt liv verkar så himla *mysigt* och spännande och kärleksfullt och kulturellt, och jag hade velat läsa mer om sånt som inte är underbart och går rätt. (eller så är jag bara ängslig i mitt liv och får ångest av att andras verkar så bra hela tiden.)

  • sara

   hej. för mig så känns det som att jag gör det men nu när jag kollar så inser jag att de flesta såna inlägg ligger kvar i utkast eller at jag hintar i förbifart i andra inlägg. det känns nog lite för privat ändå att skriva om allt som är jobbigt (för jag har mycket ångest) när jag inte har en aning om vem som läser. jag hoppas du förstår och har personer i ditt liv som du kan prata med om din oro. och glöm inte att alla väljer vad de vill visa på internet och inget kan någonsin bli en avspegling av ett helt liv. <3

 • Anna

  den krinklade svarta blusen är så fin! skulle mycket gärna vilja bära en likadan om din kompis vill avslöja vart den är köpt :)))

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *