ett bokomslag med en ölmugg

nu har en ny bok som jag gjort omslagsformen till kommit. närmare bestämt I Kalifornien skälver jorden av Anna Hörnell som är utgiven av vox by opal. boken utspelar sig i en amerikansk småstad och protagonisten är ditflyttat från sverige för ett collegeår. skälvande känslor och skälvande jord och collegefest så det blev en flygande klassisk röd ölmugg med typografi i en virvel.

muggen är blank så som de ju är

  baksidan har skuggan av muggen

förra veckan var jag och ante på releasefesten på förlaget och spelade beerpong med författaren anna i just sådana koppar som den på framsidan. cirkel sluten!

 • Tove Söderberg

  Åh fint! Älskar att se processen bakom om du hade velat göra ett sånt inlägg, typ skisserna, första utkast, vad som ändrades och varför innan du kom fram till slutresultatet.

 • f

  håller med föregående!! och jag hade gärna velat veta mer om vad du gör på ditt jobb och hur du tycker det är att jobba som grafisk formgivare?
  jag är 27 och har jobbat med teater hela livet men är så jävla trött på osäkerhet och väntan. grafisk design/formgivning kanske inte heller är det mest säkra yrket I know, men jag längtar efter något annat att jobba med, kanske då och då, och att gå en utbildning som resulterar i att man BLIR något. ja, jag hade hur som helst tyckt att det var roligt att höra mer om hur du jobbar och vad du tänker om din bransch, om du vill berätta! jag tycker du är så otroligt duktig och en stor inspiration! går ofta tillbaka i ditt arkiv och tittar på saker du gjort. kram!!

 • Tora

  Så snygg! Vill ha som poster och hänga upp på väggen ju

 • Agnes

  OMG dansade med denna författare som barn men hade ingen aning att hon skrivit bok hehe

 • Astrid

  DU ÄR ETT GENI SARA!

 • Linnea

  alla dina bokomslag som du har visat här på bloggen är så genialiska och vackra!

 • Anna

  Tack för ett svinnice omslag!!

 • Elsa

  Du är ett geni

 • erica

  Hej! helt annan fråga, en INREDNINGSFRÅGA! Vad har du på väggarna i din lägenhet? Jag har precis skaffat min första lägenhet, och letar efter fina poster. Eller bara fina prydnader eller prylar i allmänhet. Behöver hjälp pga det är ju jättesvårt – så skulle vara guld värt att få tips av dig! (ps är student dvs inget lyxlyx tack). Kram!

 • Johanna

  WOW! älskar bokomslaget <3

 • Saga

  WOW vill ju köpa den bara för att den är så vrålsnygg!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *