good as hell

stekte pannkakor och vi äter ut kylfrysen för på måndag byts den trasiga utan handtag ut mot en ny så vi åt med frysta jordgubbar. med socker och lime kan de också bli goda om man skivar dem i mindre bitar. har. ni. sett. kaffekopparna. fina va. gamla arabiakoppar en födelsedagspresent från johans föräldrar. älskar att de är så små så en kan ta påtår massa gånger alltså perfekt för en lördagsfrulle.

och rensat ut garderoben och alla plagg som legat i en korg och ”någon gång ska lagas” nisse lekte med korgen som blev tom av renset.

lämnat in en kjol (vars dragkedja gått sönder) till skräddaren gått till vinden med massa kassar och belönat med att äta glass på en bänk i vårsolen (← vegansk mandel. lite salt! & god! → jordgubbsgräddglass).

och invigt vårskorna. mamma sa jag är ju din mamma så därför får du det som är praktiskt av mig. men jag tycker att nya vårskor inte är praktiskt det är LYCKLIGT. så blåvita som de var i dag kommer de aldrig mer bli men de gav mig en lätt känsla och speciellt med lizzo som alex tipsade om i öronen. det kan bli så ibland när en fyller år den femte mars. få nya fina vårskor som får vänta lite men sen bli invigda. för några år sen i en annan vardag gjorde jag ett annat lyckligt vårskoinlägg.

har känt mig så inspirerad i dag. vi kan göra vad som helst. är det nu det sker? happiness förändring sol längre dagar vi kan sitta ute. och sånt. klockan är halv sex det är ljust och sommartiden har inte ens kommit ännu. puss

8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *