min sista kväll som tjugofem

det är den tionde veckan och min sista kväll som tjugofem. dagen innan min födelsedag ja min födelsedagsvecka måste vi nästan kalla det. när det inte är som det alltid varit så en måste fira flera gånger fast en kanske inte vill. känner ingen alls lust att fylla år och blev stressad så fort jag fick en fråga om jag önskade mig något. så johan sa sara ta det lugnt. jag fixar allt. du behöver inte oroa dig för att planera så nu gör jag inte det heller

förra året hade jag större födelsedagslusta och såhär i efterhand känns det bara som en stor jinx. jag vet inte om jag skulle kalla det ett snyggt år i livet men liv i kvadrat blev det.

nu fick jag åldersoro också. tjugosex. jag tror det är vuxen på riktigt. inte för jag känner mig gammal eller ens har problem med det (tycker om mina gråa hår) men jag mår illa på tanken av att livet bara går och går. måste kanske börja karpa svälja lite mindre och bara göra det som jag vill lite mer.

nu hoppas jag bara på frukost på sängen. krampuss godnatt

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *