tisdag

hej det är jag er sporadiskt bloggande bloggare.

jag har haft en vecka av livets alla spektrum nästan och nu är det tisdag igen och en ny.

den här veckan hittills så har jag målat tre olika nyanser av blågrå färg på wellpapp och läst yrsas debutroman. pappa ska hjälpa oss att måla om köket och äntligen får jag läsa den här boken som jag längtat efter så länge. vi läser den inte tillsammans i bokklubben så det är fritt fram att gå emot konventionerna berätta vad en tycker innan och jag älskar den. kan inte släppa ifrån mig. friläge av yrsa keysendal ni måste läsa det är en order!

det är svårt att provmåla med en liten nyfiken katt i samma lägenhet en lägenhet utan dörr dessutom. några gånger går det bra att hålla henne borta men på den tredje wellbiten i nyansen blåstång kan man se små tassavtryck. jag får försöka tvätta en sprattlande katt under rinnande vatten men hon gillar bara rinnande vatten när hon får dricka inte när hon måste tvättas. till andra strykningen har johan kommit hem och kan hålla na så jag tror att det kommer bli ”kyla” som vi använder.

vi hörs igen sen puss

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *