sen sist och traditioner och spoilervarning

sedan sist har jag förutom varit i småland som ni vet också korsat landet en till gång och farit till göteborg och hälsat på ante och nea. jag har faktiskt fotat både de resorna och körsbärsblommorna som en duktig bloggerskan kanske är jag det fullt ut och visar er dem också en dag

och sedan sist har jag också traditionsenligt köpt en randig skjorta på myrorna i gbg.

tyckte väldigt mycket om just denna. fin blå och fin orangeröd på strecken och rolig knäppning och krage.

och sedan sist har jag också fått mörka ringar under ögonen för vi gått upp så tidigt för att se game of thrones innan jobbet. johan har inte ens svårt att övertala mig alla snoozdrottningars snoozdrottning. vände oss mot varandra med öppna munnar i morse det senaste avsnittet. men inte ens det lilla får en väl inte säga i det här spoilerrädda landet.

pusshej

8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *