det första sommarregnet i göteborg

 kom fram till göteborg på fredagskvällen och mötte den somrigaste av ante. hon kom direkt från ett födelsedagsfirande för att möta mig och hade ölen kvar i handen. åt en pizza drack ett par öl och tog igen oss och sen åkte vi till pustervik där nea var med födelsedagsfirandet ante kommit från

 morgonen därpå var det en helt annan årstid. eller kanske inte för det doftade sommarregn. ante och nea väntar på vagnen

 som tog oss till stigbergsliden

längesen en fick se grönska och regn samtidigt

 vi gick till hängmattan

för 5/5 brunchbuffé mmmmm. så mysigt att äta långbrunch och vara bakis och prata om saker som om »om ni bara fick välja en grönsak för resten av livet vilken« och sen gå igenom alla matkategorier med samma fråga och diskutera varför och reta varandra när man för snabbt väljer nåt dåligt hehe.

 ut i regnet igen

hej regntjejorna!!!

så himla fint däromkring

 sa ju det. gatan som personen i gult går på hette för övrigt pölgatan vilket var väldigt gulligt

sen gick vi på stan. tog oss till myrorna och provade exempelvis snygga brillor och köpte exempelvis en snygg skjorta

andrea blends in på vagnen

 vi skulle gå och kika i butiker. vissa hade just stängt och vi fick fönstershoppa

 efter en dag i regnet på stan tog vi en öl på tullen

mmmm

sen gick vi hem och fixade och så

 sen gick jag och anten ut

regntjejen

hon köpte öl och hamburgare till mig på omnipollo som var min fölsispresent. testade olika små öl och alltså burgaren var den godaste jag ätit tror jag?! saftig och mycket »kött« lagom mycket bröd och pålägg. mmm

sen åkte vi och mötte nea på den bästa godisaffären jag någonsin varit i. för varje obskyr favogodis jag tänkte att »tänk om de har den här« HADE DE DEN OCKSÅ. och så roligt att botanisera bland nostalgiska godisar en åt när en var liten som äckliga plastade slime-godisar. »det är läskigt vilken känsla jag fick av den där« sa nea och pekade på en liten godisautomat med runda tuggummin i. sen gick vi hem med våra påsar (jag köpte ett halvt kilo TROTS max två stycken av varje sort) och såg på romcom. someone great på netflix. perfekt kväll

sen var det söndagsmorgon. och en äggmacka och lite kaffe senare var lilla helgen i göteborg slut för fort igen. tills nästa gång mina hjärtan. <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *