när ska en nånsin komma ikapp

det har varit en ganska så konstig vecka. johan är på landet och kommer hem på tisdag men jag hinner inte. så jag har ensamhelg. 

började den med att träffa sofia efter jobbet igår. åkte till telefonplan kollade på examensarbeten i lugn takt prova och titta och tänka tillsammans. ro. 

på vägen hem köpte jag med en pizza från colloseum en mexicana utan lök men med vegofärs. jag blir alltid generad när jag hämtar den tror de säger något bakom min rygg som alltid gör samma beställningen. de har skämtat med mig om att de lagt på extra lök. och när jag hämtar den är det alltid fyra leenden tittande när man betalar som en inte förstår vad de betyder

jag klippte den och åt den i sängen från kartongen och kollade inte på film men hade den på. åt godis och klappa nisse 

i dag var jag på loppis i bagarmossen. insåg att jag aldrig varit där tidigare och inte i skarpnäck heller (dit jag åkte efter för att jag inte var loppismätt ändå trots alla människor och miljoner prylar)

jag köpte en blomma som jag tänkte försöka hålla vid liv och en röd stickad tröja för jag frös. jag kan inte klä mig ordentligt glömmer bort funktion. 

nu har jag satt på mig en ny grön kjol min väska av pärlor och en bananpin och är på väg att fira fannys födelsedag. 

det har hänt så mycket i mitt liv på det senaste men vi tar det inte nu vi tar det sen eller aldrig puss 

11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *