den årliga loppisrundan med fanny & agnes

en gång är ingen gång och två är tradition. här kommer alltså den numera traditionsenliga loppisrundan som jag får i födelsedagspresent av mina fantastiska kusiner fanny och agnes. det är så otroligt roligt att åka på loppis med dem. kanske delvis för vi har så olika stil? agnes börjar fnissa efter hon sagt ”sara den här är lite du” till exempel. och en kan hitta saker till varandra. vi började med brunch i solen på vallentunas stenugnsbageri och sen packade vi ihop oss i agnes bil och åkte på tur

först åkte vi till ett ställe i gillinge som hade tusen knäppa saker

 t ex ormstolar. javisst. köpte inte dem men något annat men jag visar allt jag köpte i ett annat inlägg som sagt. nu handlar det om allt vi inte köpte men som är värt att titta på visst!

vi åkte vidare till lumpboden i åkersberga. kolla vilka maffiga skåp ändå! fanny är tjenis och fixade massa rabatt åt oss OCH JAG FICK ALLT JAG HITTADE HÄR av agnes och fanny. så fin present!! :’))))

  hittade en rolig bok. fin fram- och baksida

 bestick som jag ville ha men som bara fanns i modell liten tyvärr

och så hade de en sån här! trollerilåda! visste ni att jag hade en trolleriperiod. inte för att jag var så värst bra men hade diverse trollkarlslådor. bland det största som hänt mig var när jag en gång blev upptagen på scenen av joe labero själv. han hade show i sälen när vi var där när jag var typ nio. five minutes of fame

 nu vill jag formge ett trollerikit fatta vad kul. har någon nåt på gång så låt mig veta B—)

hittade dessutom ett till som också hade instruktioner för det amerikanska reptricket. haha så fint

nästa loppis var en oplanerad som vi råkade se på vägen! en väldigt gammal gård med två röda korset-damer som löste korsord och tog betalt på en bänk utanför

 väldigt fin loppis.

 på baksidan fanns krukor! gissa vilken på denna bild jag köpte? agnes hon köpte en elektrisk insektsdödare. märks vem som bor i hus.

vi åkte vidare till nästa stopp som inte var en loppis men en handelsträdgård! hjälpte fanny och agnes med blominköp och längtade tills att vi kommer ha en balkong

  och fönster i badrummet!! så när vi flyttat då ska jag köpa en fin bladkaktus att ha där.

sista stoppet på rundan tog vi oss till genom en allé

röda ladan i lindholmen!

 de hade t ex ett PANGfint backgammon som jag hade köpt om jag inte redan fått ett väldigt fint av johan i födelsedagspresent. hit kom vi tio minuter innan de stängde och här var nog där jag köpte flest grejor? så inte många bilder blev det.

mina bästa!!! framför mina fynd. tack för världens bästa födelsedagspresent. hoppas jag får den nästa år igen.

de hjälpte mig packa och sen kånkade jag hem alles till söder. och jag har fotat så ni ska få se snart! puss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *