ville bara säga ett trött hej

hej!

New York var fint. känns dock som att jag har misshandlat min kropp de senaste tio dagarna. hävt upp den 10 kilometer i luften över tidzoner haft dödsångest där uppe och tagit bort all regelbundenhet. värker här och var och är helt i otakt i alla avseenden. vi var borta exakt så kort att en inte hann bli van vid men exakt tillräckligt länge för att sen bli tvungen att vända tillbaka det ändå

så nu längtar jag efter helg. men det är det snart! saker som händer i helgen:
· jag och johan ska gå på konserthuset
· & äta middag med sophie och carl på matateljén
· gå på konsert! se joel alme
· & jag ska äta middag med sofia
· det blir vintertid
· & då ska jag och flora ha loppis i hornstull på hennes och yrsas kontor! som jag ju sagt tidigare med! men nu påminner jag för det är lätt att glömma sånt. såhär såg det ut när jag gick igenom en del av de klänningar blusar etc. som ska säljas: 

vissa i mer kärleks/renoveringsbehov än andra (gamla klänningar tenderar ju att ha torra trådar som kan gå upp) men det kommer verkligen vara prissatt därefter! vill bara att allt ska få användas. hälften av försäljningen går till greenpeace också! och samtidigt ett stenkast bort har ark affischmarknad. så följ floras söndagsplan: Kom på vår loppis! Gå till affischmarknaden! Käka burgare på Käk eller fika på Vurma! Promenera längs Årstaviken! Toppensöndag jag vet.

nu ska jag äta glass det kanske är bra mot känslig förvirrad kropp. pusshej

1 kommentar

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *