jag rör mig

hej. det är jag. jag finns kvar.

det har gått en stund men det kanske ni inte ens märkt för att ni följer mig i ett flöde blandat med annat och det kommer alltid andra saker att läsa ändå. så det kan ju vara bra.

det blir mörkare men det gör inget jag känner mig i ro med det. året går som det ska. tid framåt. hittills åtminstone ska inte vara för positiv kanske. kanske är det för att det är förändringens tid för mig.

vardagen det konstanta håller på att omvandlas till ett då. till en epok eller kanske ju längre tiden går till och med bara en kort episod. 

när jag velar så tänker jag det behövde hända därför hände det. gör en något som är så jobbigt att det är lättare att låta bli då vet en att en verkligen vill. det är en bra måttstock för en som vill vara till lags.

en väg framåt känns det som. saker känns roligt. det mesta till och med sånt som är tråkigt känns roligt. och jag är peppad på livet och livrädd på pepparn.

peppar peppar

det är söndag i morgon men ingen vilodag och jag längtar.

vi hörs igen!

14 kommentarer
 • MB

  Hurra! Har saknat blogginläggen!

 • Tove

  Kul att du är tillbaka! Men tycker det är jobbigt när bloggare gör såhär – lämnar ute det som hänt, vad är det du gör som är jobbigt liksom? Förstår att en kanske inte alltid vill gå in i detalj men blir så frustrerad.

  • Clara

   jag tolkar det inte som att hon gör något jobbigt?! bara att hon varit borta ett tag för att nu titta in och säga hej

  • sara

   lovar tyvärr att jag aldrig kommer berätta allt. har inte bloggen i informationssyfte <3

 • Emma

  Jag har också saknat blogginläggen. Får så mycket fin inspiration här. Och helt rimligt att ta paus ibland utan att behöva förklara <3<3 Kram

 • Emmy

  Blir så glad när du är tillbaka! Kan du ha en frågestund nån gång tror du? Hade varit himla kul <3456789

 • Anna

  har saknat dina blogginlägg. <3

 • Matilda

  JAAA älskar din blogg. får sanslöst mycket inspiration! önskeinlägg: dina vinterjackor! har dig som stilförebild och det svåraste i mitt liv just nu är min vinterjackaproblematik. vet ej vad jag ska sätta på kroppen som är fint men som jag inte fryser sönder av. kan hända att detta är ett rop på hjälp.. ha det fint <3

  • sara

   <3! mina jackor är 3 st och vet inte om de skulle räknas som vinter hehe men de är dessa:
   1: 3 år gammal a-linjeformad ullkappa från COS https://i2.wp.com/sar.as/wp-content/uploads/2017/11/24.jpg?w=1333&ssl=1
   2: hundtandsmönstrad ullkappa från second hand (som jag sytt om lite) https://i2.wp.com/sar.as/wp-content/uploads/2018/10/img_9846.jpg?w=1680
   3. lagerjacka med innerdunjacka från arket, som jag köpte för att jag och mamma skulle till island och jag behövde nåt vindtätt. https://i1.wp.com/sar.as/wp-content/uploads/2019/07/22.jpg?w=1680

   skulle inte bli så långt blogginlägg alltså haha. hoppas du hittar en fin jacka ändå mvh hon som är sämst i världen på att klä sig efter väder puss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *