sedan sist!

haft bachelormåndag varje måndag
quizzat varannan torsdag
varit lättad kanske på gränsen till euforisk
bokklubbat
drejat för första gången
klämt fingret i en bildörr
sett el camino
fått kickar av möjligheter
ätit på gyldene freden
sett kite på operan
ringan har blivit hemma
har gråtit på jobbet
badat badkar
badat badkar och sett the crown samtidigt
avregistrerat mig från alla mailutskick bara några veckor innan black friday men det sista var inte menat men i efterhand ett sånt life hack
skruvat upp grejer inte varit för nojig
blockat
gråtit över lilla livet i ultraljudsfilm
tänkt jag måste hälsa på snart
nästan inte fotat alls 

betyder det att jag bryr mig ännu mer? att jag är i nu? eller betyder det att jag inte bryr mig lika mycket längre

alla mobilbilder är ganska fula vill jag inte försköna livet mer? eller är det redan så skönt att jag inte behöver fixa till? eller så är det bara att jag har en så trasig skärm att det inte går. lista på saker jag inte gjort: gått och fått skärmen på mobil lagad

nåväl vi fortsätter bo in oss. prova vilka dörrar som funkar bäst att sitta på och så. jag tänder ljus och sätter på ljud även när jag är ensam. vi äter frukost ihop länge och det är så mysigt hemma. 

pusshej vi hörs snart!

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *