söndagssammanfattning vecka 3!

inleder sammanfattningen med att fira att gula lampan äntligen fått lampskärm

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
jobbade på kontoret! med flora flera dagar dessutom. helt underbart att ha sällskap av smarta och roliga henne men sitta och pula med varsitt. hade bokklubb! gick på thielska galleriet med sofia & träffade åt lunch med sophie.

looks AND brains på min kontorskollega! fått upp omslag jag gjort på hyllorna också. två av böckerna floras romaner <3

hemma hos louise och nästan fulltaliga! på bokklubben där vi avhandlade kör din plog över de dödas ben av olga tokarczuk. jag tyckte den var underbar den fastnade verkligen hos mig och det fanns så mycket att prata om. 

flora & yrsa och supermåne på vägen hem. jag tyckte det kändes som vi skulle dö yrsa kände (om jag minns rätt) att det var ett tecken på bra förändring

som inte var planerat:
hade vårjacka. 10 grader var det en dag. knäppt. hade sofia på middag två gånger. hade en liten aw med johan! struntade i att gå på ett bokevent. det var så mysigt när vi bara satt och pratade jag yrsa och ante så vi kunde inte slita oss. jobbade hemifrån en dag. hur underbart är det inte att jag kan bestämma mig för att göra det nu

väldigt mysigt hemmajobb med johan en förmiddag.

mindre produktivt på eftermiddagen när han dragit. min lugg var kul iaf

ante och yrsa och jag när vi skulle gått på bokevent men struntade i. pratade t ex om ekonomi i olika former istället. faktiska pengar & relationer. mycket bra känsla när man känner att man blir smartare och smartare ju mer en hänger med sina vänner 

och något nytt jag gjorde:
storstädade lägenheten första gången sen vi flyttade in hehe. svår punkt att fylla denna vecka! lovar mig själv att samla på mig nya erfarenheter i nästa.

 thielska galleriet!

jag och det här gullot var där och fikade tre olika sorters bakverk i cafét 

kollade på bl a den här detaljen från verk av karin frostensson som ställde ut just nu. 

ett tips från veckan:
sex education säsong två har kommit! väldigt feel good-ig brittisk serie på netflix med underbar kostym. har också äntligen börjat se fleabag!!! bara sett första avsnitten som var otroligt bra men får väl ändå inte tipsa om det för jag är så sen på bollen

vill även tipsa om sevans pickles!!! så crisp och goda. här tillsammans med ost som snacks till gt’s med grapefrukt i. från i lördags när sofia var hos oss åt middag och spelade yatzy 

godaste maten jag lagade:
inte så mycket spännande mat denna vecka men gjorde POTATISGRATÄNG till endast mig själv? väldigt ambitiös ensammiddag och ack så gott. med bea och färsbiffar

annat jag lagat: bokstäver. utklippta. men här bara rester

veckans musik:
david bowies hunky dory-album! även dolce blev det mycket av.

han kom på aw i fredags. hade med min favvoöl innan han skulle iväg på middag och jag hem och ha ~egentid~ dvs laga potatisgratäng hehe. var så fint att få visa johan var jag sitter. 

veckans nisse:
den här när hon ser ut som jude law i the holiday (vet inte varför jag tycker det dock för nu när jag googlar kan jag inte ens hitta en bild på honom i stickad polo?). johans mamma gav henne alltså en en liten polo som hon stickat i veckan.

veckans känsla:
glad!

en klädsel från veckan:
den här! pins och randigt och rutigt. lite som att en kan se veckans känsla i klädvalet.

tre bilder från i dag när jag och sophie va i soliga krispiga stockholm. åt ramen och plockade bland grejor på hötorgsloppisen. sophie min hjärtevän

veckans betyg:
5/5! denna också! har varit underbar.puss och snart får vi en till vecka! hur bra!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *