varannandejt

hej hej hallå dagboken! i dag är det onsdag och i övermorgon är det alltså alla hjärtans dag. vad är väl inte passande då om inte ett dejtinlägg? för inspiration för häng med partners eller vänner eller er själva tänker jag. alltså närmre bestämt: vad jag och johan gjorde för att fira vår årsdag i förra veckan

vi var ju just i köpenhamn och hade inte riktigt bestämt vad vi skulle göra men som tur är vi båda egenföretagare nu för tiden så behövdes inte så bra framförhållning. vi kunde ta halvdag ledigt och hade varannan-dejt. DVS: man fick i hemlighet bestämma varannan sak vi skulle göra. dagen började med att min mamma hade budat en blombukett till oss :’))))))) hur cute.

efter jobb så började johan! kl 13 på bar central hade han bestämt att vi skulle äta lunch. fint.

jag åt len svampsoppa och ungefär halva burken med pickles. + drack en radler dvs lemonad/öl-läsk typ.

sen var det min tur! jag styrde våra steg mot: nationalmuseum!

 vi såg breathing colour en utställning med tema färg och ljus. det var inte alls mycket folk sådär på tidig eftermiddag så vi gick runt i de gamla salarna och kollade på fina grejor i lugn och ro. men nästa mest också bara på den fina byggnaden. alla vackra golv takmålningar och väggar. avslutade med en fika i cafét med kokostopp croissant och kaffe innan det var dags att gå vidare.

nästa aktivitet hade johan bestämt och det var bowling!!!! haha det var en på johans kontor som hade bara ”va. bowling? men gillar hon det eller?” när han hade berättat vad han bokat till vår date. JAAAA det gör jag. älskar!!!! vi tog en öl och den som vann skulle bli bjuden av den andra på drinken sen. men det blev 2-2 i serier efter en rafflande match.

så man fick köpa sin egen drink. kanske bäst för inga sura miner. härnäst var det johan som bestämde drinkställe (igen?! då blev det visst inte varannan ändå aja). erlands! som gör finfina cocktails och är litet och mysigt.

så himla perfekt att vi prickade in deras tisdags-livejazz

väldigt romatisch att sitta vid ett litet litet bord och snickesnacka och lyssna på livemusik och sen äsch vi tar en till för det är ju så trevligt här. men när den var isurplad så tog vi buss till sista stoppet:

alltså hantverket där jag bokat middag! vi drack champagne för det ska man göra och sen delade vi ett gäng smårätter. bäst var den här kalla gröna tomatsoppan med något form av färskost i kål.

och efterrätten! en marängsviss med lingon och kolasås. så god. jag sa att det var den godaste efterrätt jag ätit men jag tror jag sagt det fler gånger. lita inte på mig

KRAM PUSS FIRA ALLT!

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *