ett inlägg till mitt hjärta på alla hjärtans dag

johan kan plocka lösgodis till mig. till och med plocka ut bara min favoritfärg på en sort som inte är min absoluta favoritgodis. johan är fett snygg när han bowlar. johan följer med mig när jag tycker det är extremt obehagligt att ta cellprov och håller mig i handen. frågar barnmorskan ”men kommer resultatet upp på 1177?” johan har den lenaste huden. johan kokar ägg åt mig och brer min macka på morgonen med hallonrabarbermarmelad utan att fråga. johan säger ”jag har kommit på en ny rolig lek till nisse!”. johan skedar mig och ligger under samma täcke fast vi har skaffat två st nu. johan skriver: hej mannen när slutar du? johan säger WOW när jag visar saker jag gjort. när jag säger bara skiss så säger han: det ser ju helt färdigt ut! johan har de mjukaste läpparna på denna jord och på morgonen använder han cerat på dem så när vi säger hejdå får jag också mjuka läppar. när johan säger du e så cool till mig så vill jag nästan börja gråta för ingen skulle kunna säga till mig att jag är cool och att det betydde så mycket.

tack för all trygghet bekräftelse kärlek du ger mig. jag älskar dig forever johan

foto: flora wiström

7 kommentarer
 • Erica

  gud vad fint skrivet <3 så hoppfull start på dagen att läsa det här

 • f

  Åh gud dör pga du måste vara världens finaste fästmö för att bli behandlad sådär fint varje dag. så värd.om vi mötts som singlar på hemmet., skulle jag fråga chans på dig Sara. jag kommer ha rosa hår, dame Edna glasögon ngn band t-shirt & glitter jacka & Kommer ropa ; juhuuuu 👋🏻,. Sara.. 🥰, Ni är mitt ä r relationships goals. Ps fråga : vilka 6 saker skulle du ta med dig till en öde ö & vilka skulle du gräva ner i en timecapsel? Samt har du ngn bucketlist ? ( Jag har två : resmål & saker jag ska lära mig/ göra när jag blir frisk efter kopparförgiftning av mina två kopparspiraler) big Up på Valentindagen ✊🏻❤️- f

 • Yrsa

  NI TVÅ

 • Flora

  så rörd helt tårig <3

 • famapa

  som de säger på amerikanska: ”he’s a keeper!”

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *