fixardagen på kontoret

årstaviken låg dimmig i fredags morse

god morgon flora och johan! vi promenerade tillsammans mot kontoret (förutom johan som skulle jobba hemma och vände efter en bit). flora kånkades på borrmaskin och jag på posterrör. vi båda råkade ha med våra kameror denna dag så är 99% säker att ett parallellt blogginlägg kommer under dagen. IN TILL HENNE och läs. (update! här är floras inlägg)

vi gick förbi jarans livs och plockade upp beställning från den stora möbeljätten och sen gjorde vi rum för fix när vi kom fram till lilla office.

paket! med hål i? ser jag nu

archie fick hörselskydd där han låg från sin plats i fönstret och kollade på

flora borrade. jag med. hon var väldigt noga med att vi skulle göra hälften var. det var bra annars hade jag nog låtit henne göra allt.

sen in med posters i tavelramarna. stora hjärtat coeur volant av duchamp från MMs webbshop

titta så fint!

ih!

guerilla girls-poster som jag fått av sofia

marie-louise ekman som flora köpte hos stockholms kvinnohistoriska

och snödroppar plockade av flora

hallåeller!

sen: jobbade och käkade lunch framför datorn. glasnudelsallad med jordnötssås och mango och avokado och tofu efter rekommendation från min kollega. mkt gott. så lunch-facetimeade jag med simon (min gamla kollega)

på eftermiddagen gick vi ut en stund. här ser ni också vår nya skyltning ty fixade en stripe till fönstret i förra veckan. vi hyr alltså rummet av ruin förlag!

skulle posta paket osv

gullig vakthund i vår närlivs

det knoppade

vi köpte glass. flora en lyxig ben å jerry och jag en IGLOO. ja! de är tillbaka!

vi gick en vända på långholmen

flora visar upp årets gren

sen gick vi tillbaka och wrappade upp veckan! då avslutar vi med lite krokus. lite krokus har ingen dött av. eller? kom jag på nu? är det krokus som det är saffran i och som man dör av i för stora doser?

tar tillbaka. men inlägget är slut. krampuss

8 kommentarer
 • Amanda

  FINT! Ett ordentligt komplex jag har är att jag inte kan hänga upp grejer!! (som inte kan fixas med spik och hammare). All pepp att ta tag i den färdigheten mottages tacksamt, så tackar för dethär inlägget. Glad vår☀️🌾

 • Flora

  jag snodde din rubrik!

 • Klara

  Var kommer din blå keps ifrån?

  • sara

   hej! köpte den när jag var i australien för fyra år sen :PPPPPPP har letat mig sönder och samman efter en likadan modell för älskar den och är rädd att den ska ramla isär. märket som står i lappen är zanzerobe!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *