det är måndag

jag har gjort yoga. klockan 7 på morgonen är det live på instagram. det var sofia som tipsade (när hon var på middag hos mig i lördags) och övertygade (genom att visa var jag skulle rulla ut mattan) och påminde mig (precis innan jag skulle somna i går). så vi kan säga att vi gick och tränade tillsammans. fast hemma. solhälsning i morgonsolen i vardagsrummet. varsitt vardagsrum. visste inte att alla glas och metallgrejer gav så fina solkatter på väggarna hos oss.

pelargonen växer så det knakar (två fina blomklasar på väg) och träden luktar sött på min morgonpromenad när jag lyssnar på allt jag behöver veta om smittspridning.

det är vår ute och trots världen ute är jag lätt inne i sinne.  det är lugnt fastän jag har att stå i. det är inte jobbigt. det är ju en blessing. det är roligt. och jag får bestämma om min tid. det påminner jag mig.

i dag har jag varit ensam på kontoret. lyssnat på musik och jobbat fokuserat och fått iväg. snart är klockan fem så nu går jag hem och lagar majssoppa och quesedillas och kollar på film med johan

puss hoppas ni får en fin vecka

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *